TDC etablerer fibernet til 2.750 husstande i Ejby, Ganløse og Ramløse

TDC NETS har startet udrulningen af fibernet til 2.750 husstande i tre kommuner - man kan få gratis tilslutning.

TDC etablerer fibernet til 2.750 husstande i Ejby, Ganløse og Ramløse

TDC NET går nu i gang med at etablere fiberbredbånd til cirka 2.750 husstande og virksomheder i udvalgte område i Ejby i Lejre Kommune, Ganløse i Egedal Kommune og Ramløse i Gribskov Kommune.

Stor interesse for fiber

Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC NET, forklarer, at de er rigtig glade for, at de kan udvide deres fiberudrulning i de forskellige kommuner, da der er rigtig stor interesse for fiber på tværs af kommunerne.

“Nu får endnu flere borgere og virksomheder adgang til fremtidens bredbånd,” slår han fast.

Udrulningen er en del af TDC NETs mission om at skabe næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur i Danmark med udrulning af sikkert, stabilt og lynhurtigt netværk i hele landet.

Se også: Sammenlign priser på bredbånd

Muligt at få gratis tilslutning

Man tilbydes gratis tilslutning og takker man ja, vil adressen blive tilsluttet TDC NETs fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning. For at gøre brug af den gratis tilslutning til fibernettet skal man købe et abonnement hos en udbyder efter eget valg.

Med en tilslutning til fibernet er det muligt at opnå downloadhastigheder på op til 1.000 Mbit/s, og i fremtiden vil hastighederne kunne blive endnu højere. Hvilke hastigheder, der er mulige på den enkelte adresse, afhænger dog altid af udbuddet hos de tilgængelige bredbåndsudbydere.

Se også: Nyheder om fibernet

Historien forstsætter

Historien er stadig aktuel. Daniel Søgaard Hald gik et skridt videre. 27/1/2020 kom der nyt i sagen med sagen TDC vil have 1 million fibernet kunder i 2025 – Den kan læses her. Seneste nyt om temaet finder her.