TDC Net ruller 1.000 Mbit/s fibernet ud i Brøndby

TDC ruller nu fiberbredbånd med op mod 1.000 Mbit/s til 450 hustande og virksomheder i Brøndby - man kan vælge abonnement hos mange udbydere.

TDC Net ruller 1.000 Mbit/s fibernet ud i Brøndby

Omkring 450 husstande og virksomheder i Brøndby får nu tilbud om tilslutning til TDC NETs fibernet. Det betyder, at fra i dag kan de husstande og virksomheder, der er med i de udvalgte områder, tilmelde sig en fibertilslutning fra TDC NET og efterfølgende købe abonnement på fiberbredbånd fra en udbyder efter eget valg.

Fibernet fra mange udbydere i Brøndby via TDC Net

Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC NET, forklarer, at de ønsker at bygge fremtidens bedste digitale infrastruktur i Brøndby.

“Fiber er fremtidens bredbånd, og vi ønsker at bidrage til et digitalt Danmark ved at bane vejen for lynhurtige internetforbindelser på fibernet,” lyder det fra Henrik Leu Christiansen.

Opretter man sig som abonnement senest seks måneder efter at fibertilslutningen er installeret på adressen, sparer man på omkostningerne til fibertilslutningen. Man vælger selv, hvilken udbyder og abonnement man ønsker og man kan vælge mellem blandt andet Bolignet, Boxer, Dansk Net, FastspeedG, Hiper, Kviknet, MaxSpeed, Norlys og TDC.

Se også: Billige priser på bredbånd

Hastigheder op til 1.000 Mbit/s

Der er mulighed for hastigheder på op til 1.000 Mbit/s. Med 1.000 Mbit/s kan en stor familie streame video og game løs online på mange samtidige familier og virksomheder kan have virkelig mange computere online på samme tid.

1.000 Mbit/s er i praksis unødvendigt for mange almindelige brugere, men priserne er efterhånden så lave, at det ikke kan betale sig at nøjes med 100 eller 200 Mbit/s bredbånd, der typisk koster fra godt 200 kroner. Ofte skal man regne med næsten lige så høje priser som på 1.000 Mbit/s.

Se også: Nyheder om bredbånd

Fortællingen fortsætter

Historien slutter ikke her. Steen Jørgensen fandt det relevant at følge op på temaet. 2/7/2021 var der nyt om emnet i sagen om TDC etablerer fibernet til 2.750 husstande i Ejby, Ganløse og Ramløse – Tjek artiklen her. Se også de seneste nyheder om emnet her.