TP-Link Archer AXE300 – den hurtigste WiFi 6E-router til dato

TP-Link routeren Archer AXE300 får man WiFi 6E og netværksteknik, der giver op til 16 Gbit/s og over 350 samtidige opkoblede enheder.

TP-Link Archer AXE300 – den hurtigste WiFi 6E-router til dato

TP-Link har præsenteret Archer AXE300, verdens første AXE16000 quad-band WiFi 6E-router med fire bånd. og hvad betyder det så omsat til internethastigheder? Jo, det betyder hastigheder på op til 16 Gbit/s.

Det betyder, at brugerne kan nyde flere 8K-streams, AR/VR-gaming og Gigabit-downloads – alt sammen uden buffering.

350 samtidige opkoblede enheder

Routeren er TP-Links første quad-band-router med det helt nye 6 GHz-bånd og understøtter forbindelser til mere end 350 enheder.

Archer AXE300 leveres med 16-Stream WiFi 6E, der giver syv ekstra 160 MHz-kanaler, hvilket fordobler båndbredden og gennemstrømningen for flere samtidige transmissioner ved de højest mulige hastigheder.

Med 10 Gbit/s WAN/LAN-port og en 10 Gbit/s SFP+/RJ45 Combo LAN-port får man hurtig internetadgang og muliggjort hurtigere NAS-transmissioner over LAN. Archer AXE300 har også en 2,5 Gbps WAN/LAN-port, flere Gigabit LAN-porte og en USB 3.0-port.

Archer AXE300 tilbyder fire asymmetriske WiFi 6E-bånd, der arbejder sammen for at øge signalerne, udvide dækningen, fjerne overbelastning og reducere interferens.

Se også: Hurtig internet til lave priser

HomeShield til bedre sikkerhed og styring

I dag er routere porten til smarte hjem og er ved at blive en kanal, hvorigennem hackere kan snige sig vej ind i hjemmet for at udnytte sårbare IoT-enheder. Da disse angreb enten går gennem eller er direkte rettet mod routere, er det af afgørende betydning, at routerens sikkerhed styrkes.

Med Avira’s tyskudviklede AI-teknologi og robuste antivirus-erfaring loves HomeShield på Archer AXE300 at sikre hjemmets WiFi-gateway

HomeShield forbedrer sikkerheden ved at scanne for potentielle trusler og giver avancerede advarsler om sikkerhedsproblemer.

Det giver også forældrekontrol og mulighed for at begrænse onlinetid, og blokering af upassende websteder i henhold til de unikke profiler, du opretter for hvert familiemedlem.

Du kan vælge at prioritere dine enheder, så de mest brugte og mest datakrævende enheder får den båndbredde, de har brug for og der er også mulighed for at få bedre kontrol over hjemmenetværket med detaljerede ugentlige eller månedlige WiFi-rapporter.

Derudover er der real-time IoT beskyttelse, antivirus, DDoS-beskyttelse og Port Intrusion Prevention.

Pris og tilgængelighed

I skrivende stund er der ingen pris på den nye TP-Link Archer AXE300 WiFi 6E router, men det bliver nok ikke en helt billig en af slagsen.

Der er heller ingen informationer om salgsstart, men vi skal nok hen i årets andet kvartal, inden det bliver muligt at købe den.

Se også: Hvilken router er bedst til prisen?