Et smartere smart-hjem med Google og Samsung

Google og Samsung er begyndt at arbejde tættere sammen, så det bliver lettere at kontrollere ens enheder på tværs af systemer i det intelligente hjem.

Et smartere smart-hjem med Google og Samsung

Der findes efterhånden mange produkter, der tilsammen skaber et intelligent hjem – det drejer sig blandt andet om lamper, termostater, tv og højttalere. Derudover er der også flere platforme, og enkelte som ikke altid spiller sammen. Det vil Samsung og Google nu gøre noget ved.

For at gøre det lettere at kontrollere alle ens enheder har Google arbejdet tæt sammen med producenterne for at sikre, at enhederne kommunikerer og samarbejder på tværs af det smarte hjem. Og dette gælder også SmartThings, som er Samsungs platform.

Læs også: Sådan bygger du et smart-hjem med Samsung SmartThings

Google Assistent og SmartThings

Og nu vil Google Assistent- og Googles Nest-enheder snart arbejde lettere sammen med Samsung-smart enheder i hjemmet.

Tidligere kunne man udelukkende indstille temperaturen eksternt eller se kamerafeeds fra Nest-enheder fra Google Home-appen, men nu kommer der altså flere måder og flere steder at styre det smarte hjem fra. Via SmartThings-appen kan man styre Nest-enheder som kameraer, termostater og dørklokker – og endda via Samsung-enheder som smart-tv og køleskabe.

Læs også: Sådan bygger du et smart-hjem med Google Home og Google Assistent

Samsungs enheder får Google Assistent

Flere af Samsungs smart-enheder kommer også snart med stemmesupport fra Google. Derudover er Google Assistant tilgængelig på Samsungs seneste serie af Smart TV’er, hvilket gør det nemt at tænde eller slukke for fjernsynet, skifte kanal og styre lydstyrken uden at skulle rejse sig fra sofaen eller lede efter fjernbetjeningen.

Læs også: Guide: Sådan kommer du let i gang med dit smart-hjem