Google afholder smart-hjem event 8. juli

D. 8. Juli afholder Google en event med ‘smarte hjem’ i fokus. Det er også et oplagt forum for annoncering af det nye Chromecast med Android TV og fjernbetjening.

Google afholder smart-hjem event 8. juli

Søgegiganten, Google, afholder i starten af juli et online smart-hjem event. Selvom vi ikke ved noget med sikkerhed, så ville tidspunktet være noget nær perfekt til at annoncere den nye Chromecast med Android TV og fjernbetjening.

Der er blevet lækket meget om det kommende Android TV med Chromecast på det seneste med kodenavnet ’Sabrina’. I modsætning til tidligere Chromecasts vil det nye køre Android TV og dermed have operativsystemet OS’ fulde interface.

Læs også: Sådan kommer du let i gang med dit smart-hjem

Ny Android TV-dongle den 8. juli?

Den nye Chromecast vil tilsyneladende byde på anderledes brugeroplevelser end hidtil, da den også vil komme med en smart fjernbetjening med Google Assistant. Hvis rygtet holder stik, betyder det, at den nye Chromecast til minde en del mere om Apple TV, da man ikke behøver en smartphone for at styre løjerne, men kan klare det hele fra fjernbetjeningen.

Den nye Chromecast kan blive en stor succes, hvis prisen er rimelig –  især taget i betragtning af hvordan den nærmest kan forvandle ethvert fjernsyn til et smart TV. Vi håber Google står klar med enheden til deres smart-hjem event om en måneds tid.

Chromecast Android TV
Chromecast Ultra 2 eller Nest Cast?

Læs også: Chromecast Ultra 2 – lancering, pris, funktioner og rygter

Ny Nest Home-højtaler

Udover ​​dette er der også sandsynlighed for, at virksomheden på deres Summit afslører en ny Google Home smart-højttaler, som sandsynligvis vil blive kaldt for Nest Home. Det ville passe endnu bedre med deres smart home-tema. 

Virksomheden har hidtil ikke sagt noget om, at de har tænkt sig at afsløre ny hardware i anledning af deres Smart Home Summit, men det ville være underligt, hvis det hele bare var et tilfældighed.

Googles “Hey Google” smart-hjem event afholdes den 8. juli klokken 19:00 dansk tid.

Læs også: Sådan bygger du et smart-hjem med Google Home og Google Assistent