iRobot Roomba Combo J7+ både støvsuger og vasker gulv

Robotstøvsugeren iRobot Roomba Combo j7+ kan støvsuge og vaske dine gulve uden at gøre tæpperne beskidte. Se funktioner og pris.

iRobot Roomba Combo J7+ både støvsuger og vasker gulv

iRobot Roomba Combo j7+: Der er mange robotstøvsugere, der lover, at de kan støvsuge og vaske dine gulve, men de gør det aldrig tilfredsstillende. Med visse modeller er man nødt til at pille med systemet for at skifte til moppen undervejs, mens andre modeller trækker en beskidt klud hen over dine rene tæpper.

Det er et problem, iRobot har brugt mange kræfter på at prøve at løse, og nu hævder de, at Combo j7+ er løsningen. Medgrundlægger og CEO Coli Angle beskriver den som den “den første rigtige 2-i-1 støvsuger- og gulvvaskerrobot, der er lavet.”

iRobot Roomba Combo j7+ – støvsuger og vasker gulv

I stedet for at man skal skifte fra støvsuger til moppe undervejs har j7+ en standardstøvsuger længst oppe. Når den er færdig, trækker et par arme moppen frem fra toppen af chassiset og lægger den ned på gulvet.

Derfra tørrer den moppen langs med ens gulve og skubber moppen væk, hvis eller når den kommer til et tæppe. Det eneste, man som bruger skal gøre, er at udskifte posen og fylde vand på, og det behøver man kun gøre efter 60 dage.

Angle og iRobots produktchef Praj Dhamorikar fortæller, at deres plan var at sikre, at moppen aldrig nogensinde skulle komme i kontakt med bløde overfalder. Og at brugerne skulle kunne forvente, at robotten udfører det stykke arbejde, beskrivelsen lover, uden at man skal overvåge den.

iRobot Combo j7+

Se også: Bedste robotstøvsuger til prisen

Får bedre software med flere rengøringsmuligheder

Samtidig vil iRobot gerne vise styrken i deres nye iRobot OS 5.0, der er den nyeste og bedste version af styresystemet. Det inkluderer bedre integration med digitale assistenter som Siri og Alexa, mulighed for at angive flere rengøringszoner som ekstra vigtige og bedre undvigelse af farlige genstande.

Man kan også ændre på planen undervejs og sende sin Roomba ud af rummet, hvis man for eksempel er nødt til at deltage i en videosamtale.

Robottens PrecisionVision-navigationssystem gør, at du ikke behøver at bekymre dig om at rydde op, inden rengøringen igangsættes. Roomba Combo j7+ genkender mere end 80 almindelige genstande, hvilket gør den i stand til at rengøre mere specifikke områder på kommando, såsom omkring kattebakken, toiletkummen, opvaskemaskinen etc.

Det giver også robotten mulighed for at opdage og undgå forhindringer som ledninger, tøj, sko, sokker, rygsække, kæledyrenes mad- og vandskåle, legetøj samt efterladenskaber i fast form.

Se også: De bedste robotstøvsugere

Beskytter brugernes data

iRobot vil sidst men ikke mindst bekræfte sit løfte om at beskytte brugernes data og vil aldrig sælge det til tredjepart, og at de har et TÜV SÜD Cyber Security-certifikat for deres datahygiejne.

Alle data holdes således sikre fra start til slut og inkorporerer flere beskyttelseslag omkring virksomhedens robotter, cloud- og app-tjenester, forklarer selskabet.

Det har da også opnået det globalt anerkendte TRUSTe Certified Privacy Seal.

Pris på Roomba Combo J7+

Roomba Combo J7+ kan allerede ny forhåndsbestilles og koster fra 5.999 kroner kroner. Med Clean Base-udstyr koster den 7.499 kroner.

Find aktuelle priser på robotstøvsugeren her.