Ny Amazon-enhed skal være Smart Home kommandocenter

Ifølge kilder hos Amazon er virksomheden ved at udvikle en ny smart speaker-enhed med stor touchscreen, der skal fastgøres til væggen.

Ny Amazon-enhed skal være Smart Home kommandocenter

Ifølge Bloomberg arbejder Amazon på en helt ny enhed, som med stor skærm og indbygget højtaler skal være hjemmets kommandocenter. Amazons nye enhed skal fungere som et smart hjemmekontrolpanel, videochat-enhed og medieafspiller. Det er i hvert fald dét, som rygterne siger.

Virksomhedens Lab126-hardwareafdeling skal angiveligt designe enheden, der skal kunne styre husets Smart Home-enheder, afspille musik og foretage videoopkald. Den vil selvfølgelig også inkludere Amazons Alexa-stemmeassistent samt mikrofoner og et kamera til videokonferencer.

Læs også: De bedste produkter til dit smart home i 2021

iPad-størrelse kommandocenter til dit smart home

Kilderne siger, at Amazon overvejer skærmstørrelser på både 10 og 13 tommer. En 10-tommers skærm er det samme som det nuværende Echo Show, mens en 13-tommers model vil være Amazons største skærm på en enhed. Ifølge kilderne planlægger virksomheden at lancere den i slutningen af 2021 eller 2022. Selvom planerne om det nye kommandocenter stadig er på et tidligt stadie, så har man eftersigende allerede diskuteret, at det skal ligge i prislejet fra 200 til 250 dollars.

I og med at den nye enhed er designet til at blive monteret på en væg, vil den sandsynligvis være en del slankere end den eksisterende Echo Show. Amazon introducerede sin første Echo med skærm i 2017, og har siden lanceret flere variationer i forskellige skærmstørrelser.

Og det er ikke kun Amazon der har fokus på det smarte hjem. Det er noget vi ser hos alle de store producenter, som gør alt hvad vi kan for at bygge økosystemer, hvor alt er forbundet.

Se også: Nyt om smart home og IoT

Sagen fortsætter

Der var endnu mere liv omkring temaet. Lasse Olsen har holdt fast i temaet. 28/8/2020 gik vi videre med artiklen om Amazon lancerer Halo: Fitnessur og app, der scanner din krop og stemme – Du læser den her. Se også seneste nyt om emnet her.