Android “M” vises frem til årets Google I/O-event

Google giver en forsmag på den næste version af Android, indtil videre kaldet M, til sin Google I/O-event den 28. maj.

Android “M” vises frem til årets Google I/O-event

Når Googles årlige udviklerkonference, Google I/O, finder sted den 28. og 29. maj, bliver den næste version af Android præsenteret.

Læs også: Android Lollipop nærmer sig 10 % udbredelse

Det afslører Google selv i sit program for eventen, som i går blev offentliggjort. Her har AndroidPolice været hurtige til at snuppe et screenshot af en af de mange sessioner, hvor der i beskrivelsen indgår ”Android M”.

Android M
Sådan ser den nu slettede session fra Google I/O 2015 ud, hvor Android M nævnes.

Helt præcist står der ”Android M bringer Androids styrker til alle slags arbejdspladser” i beskrivelsen for sessionen ”Android for Work Update”.

Det lader dog ikke til, at det skulle offentliggøres på forhånd, for Google har efterfølgende valgt at fjerne hele sessionen fra oversigten.

Læs også: Årets Apple-event, WWDC, finder sted 8. juni

Der kan i hvert fald ikke være nogen tvivl om, at den næste Android-version er lige om hjørnet – formentlig i form af en version 5.2 og først som et tidligt preview til en håndfuld Nexus-enheder som med Lollipop.

Hvad det endelige navn begyndende med bogstavet m så bliver, vides fortsat ikke. Kom gerne med et bud på, hvad du tror, den næste version af Android kommer til at hedde.