Fokus: Mobiler og abonnementer til børn, eSIM og Huaweis appbutik

Mobiltelefoner og mobilabonnementer til børn, fordele og ulemper ved eSIM, Huaweis egen appbutik er ugens emner i fokus. Og så er der en ny præmie på højkant.

Fokus: Mobiler og abonnementer til børn, eSIM og Huaweis appbutik

Det er igen blevet tid til at stille skarpt på en række emner, og i denne uges video kommer vi vidt omkring. Hovedemnerne er AppGallery, Huawei egen appbutik samt eSIM og barnets første mobiltelefon. Se med her:

Stil spørgsmål og vær med i konkurrencen

Som altid svarer vi på seernes og læsernes spørgsmål, hvor vi har udvalgt tre gode. Hver uge har vi en præmie på højkant og i denne uge kan man vinde en Chromecast. Se i videoen hvordan du deltager.

Husk at abonnèr på vores Youtube-kanal, Teknofil, så du ikke går glip af nye video og konkurrencer.

Læs også: De bedste enheder til streaming af film og serier

Barnets første mobiltelefon

Der er mange ting der skal overvejes inden man giver børnene deres helt egen mobiltelefon, men man skal også vælge den rigtige mobiltelefon til barnet og det bedste og billigste børneabonnement. I videoen kommer vi med gode råd til valget af disse.

Læs også: Guide: Barnets første mobil – hvornår, hvordan og gode råd

eSIM og Huaweis AppGallery

Hvad er eSIM, hvad kan eSIM og er der nogle ulemper? Det er et stort emne og i videoen tager vi hul på det. I den nærmeste fremtid vil vi gå i dybden med det elektroniske SIM-kort, der blandt andet gør det lettere at skifte teleselskab og sammenligne mobildækningen.

Læs også: Der opleves stadig huller i mobildækningen – hvad kan du gøre

I slutningen af denne måned vil Huawei lancere deres næste topmodel, Huawei P40 Pro, som vi ser utroligt meget frem til. Men en af de helt store udfordringer bliver manglen på Googles egene apps og appbutikken. Kommer alle de nødvendige apps til AppGallery, som er Huaweis appbutik? Steen har haft et eksklusivt interview med Andreas Zimmer, Ecosystem & Software Strategy Lead for Huawei i Europa.

Læs også: Spørgsmål og svar om eSIM – Sådan fungerer det