Huawei P40-serien præsenteres den 26. marts

Ved gårsdagens Huawei-event blev det afsløret, at P40-serien bliver vist frem den 26. marts i Paris. Her er hvad vi ved om Huawei P40 Pro.

Huawei P40-serien præsenteres den 26. marts

I går eftermiddags afholdte Huawei et event, hvor det blev præsenteret nye bærbare computere, blandt andet MateBook D14 og D15, en iPad Pro-konkurrent ved navn MatePad Pro samt en kostbar foldbar mobil til små 19.000 kroner. Og ja, alle produkterne kommer til Danmark.

Men Richard Yu, Huaweis direktør for forbrugerelektronik, fik samtidig bekræftet at spændende nyheder er på vej samt hvornår de vises frem: Huawei P40-serien.

Huawei P40-serien lanceres den 26. marts

Richard fik nemlig sagt, at Huawei P40 Pro, Huawei P40 og Huawei P40 Lite, altså den forventede treenighed, vil blive vist frem ved et event i Paris den 26. marts. Tidligere på året gættede vi på, at det ville blive den 24. marts, men det fik vi altså desværre ikke ret i, så vi skylder vist flødeboller til alle. Udover de tre modeller, så går der rygter om en Huawei P40 Pro Premium med mere optisk zoom.

Se også: Huawei-mobiler til gode priser

Huawei P40 Pro får nyt 52 megapixel kamera

Der er allerede masser af rygter om Huaweis næste topmodel, P40 Pro. Først og fremmest kan vi efterhånden bekræfte at den kommer uden Googles apps og tjenester, og Huawei er gået all-in på deres eget økosystem, som indeholder AppGallery-appbutikken. Det store spørgsmål er, om appbutikken når at blive klar til en dansk lancering. Det følger vi selvfølgelig tæt med i.

Derudover forventes den at arve indmaden fra Huawei Mate 30 Pro, som officielt ikke kommer til Danmark alligevel. Det betyder blandt andet Huaweis Kirin 990-chipset og måske også den imponerende buede skærm. P-serien fokuserer altid på kameraet, hvorfor det i P40 Pro vil være spritnyt. Her tales om en 52 megapixel hovedsensor, 10x optisk zoom og ligesom Samsung Galaxy S20 og Sony Xperia 1 II, så vil der være 5G ombord.

Læs også: Test: Huawei Nova 5T – Meget mobil for pengene

Her er det seneste lækkede billede af Huawei P40 Pro:

Huawei P40 Pro
Huawei P40 Pro kommer med nyt kameradesign. Dette er et konceptbillede.

Læs også: Huawei har solgt flest 5G-mobiler i 2019