Google lokker iPhone-brugere med begynder-guide

Android Lollipop er på trapperne, og Google har lavet en guide til dem, der gerne vil skifte fra iOS til Android

Google lokker iPhone-brugere med begynder-guide

Det siger sig selv, at Google gerne vil have endnu flere brugere over på deres Android-platform. Den store konkurrent er Apples iOS, og i forbindelse med opdateringen af Googles Android-hjemmeside efter Android Lollipop har de også lavet en guide til et skifte.

De store firmaer vil gerne holde forbrugerne inden for deres eget økosystem, og derfor kan det for nogle være uoverskueligt at skifte.

Læs også: Google tættere på samlet operativsystem

Googles guide fokuserer på 4 elementer, som de har vurderet et vigtigst. Det er fotos og musik, det er kontakter, det er email og andre beskeder, og så er det apps.

Det er omkring 85 procent af smartphonemarkedet, der bruger Googles Android som styresystem, men det stopper altså ikke Google fra at gå efter lidt flere – navnlig rivalen Apple med denne guide. Der er ingen tilsvarende guide fra Windows Phone – endnu i hvert fald.

Læs også. Gmail gør klar til andre konti og Material Design

Apple har selvfølgelig også en guide til, hvordan man tager springet fra Android til iOS, og den kan man finde lige her, hvis det bliver nødvendigt. Vil man kigge nærmere på Googles guide, kan den findes her.