Google Maps får afrejse -og ankomsttidspunkt i bil

Der sker ting og sager i Googles populære kort-app i disse dage. Nu kan man også indstille specifikke afrejse -og ankomsttidspunkter for navigation i bilen.

Google Maps får afrejse -og ankomsttidspunkt i bil

Udviklerne bag Googles kort-app, Maps, ligger bestemt ikke på den lade side. Vi har den seneste tid skrevet om den populære kort -og navigationsapp flere gange, med nyheder om blandt andet en indbygget Google Assistent, til både Android og iOS, og hastighedsgrænser og fartkontroller.

Apple lancerede også nyheder til deres kort-app forleden, som nu endelig er klar til at vise ruter med offentlig transport. Men nu er Google igen på banen med nyheder i Maps, som nu vil give mulighed for, at man kan indstille specifikke afrejse -og ankomsttidspunkter til bilturen.

Læs også: Google Maps hjælper snart med at finde parkeringspladser

google maps afrejse tidspunkt
Foto: Androidpolice.com

Sådan vælger man afrejse -og ankomsttidsppunkt i Google Maps

Når du har indtastet hvor turen går til, så trykker man på de tre prikker øverst til højre. Her får man muligheden for at vælge menupunktet “Angiv afrejse -og ankomsttid”. Trykker man på denne får man muligheden for at vælge specifikke tidspunkter på både afrejse og ankomst med både bil, offentlig transport, gang og cykel. Muligheden har tidligere kun været mulig for offentlig transport, men virker nu også med de andre transportformer.

Der er endnu ikke mulighed for at indstille en alarm, som kan minde om et afrejsetidspunkt, men det er muligvis på vej.