Google tilføjer ny smart event-søgning på mobilen

Google er klar med en ny smart event-søgning til deres mobiludgaver af Google Search, der skal hjælpe folk med at opdage begivenheder i nærheden.

Google tilføjer ny smart event-søgning på mobilen

Google introducerer nu en helt nye feature til deres søgemaskine på mobilen – nemlig lokale events og begivenheder.

Med den nye feature vil der dukke en dedikeret “events-box” op, når man søger efter en koncert eller andet arrangement i nærheden, hvor man kan finde mere information, billetter etc.

Som det kan ses i eksemplet på billeder, så kan du fx søge på “kunst-events i weekenden” eller “jazzkoncert i Austin i næste uge” og derved få en liste over kommende begivenheder i nærheden.

Se også: Googles Fuchsia genopfinder styresystemet til mobilen

Den nye funktion kommer til Googles egen app på mobilen samt deres mobiloptimerede hjemmeside, men dog i første ombæring kun i hjemlandet USA.

Google har allieret sig med sites som Eventbrite og Meetup, men vil kun komme til at samarbejde med endnu flere udviklere i løbet af den komme tid.

Der er endnu ikke noget officielt udmeldt om en udbredelse til andre lande, men man kan kun forestille sig, at Google vil lancere funktionen til flere områder, inklusiv os herhjemme, i den kommende tid.

Læs denne: Nye oplysninger om Google Pixel 2 dukker op