Google udgiver Assistant til iOS og udvider til flere lande

Ejere af iPhones har fra i dag adgang til den intelligente Google Assistant. Samtidig ekspanderer den til fem nye lande.

Google udgiver Assistant til iOS og udvider til flere lande

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Google Assistant begynder så småt at brede sig fra kun at være brugbar for Android-ejere bosiddende i USA. Ved Google I/O kunne it-giganten nemlig afsløre, at den nyeste intelligente assistent fra Google nu er tilgængelig på iOS, så iPhone-brugere nu også kan nyde godt af mange af de funktioner, som assistent gemmer på.

Dermed får Siri for alvor konkurrence på egen hjemmebane – og alligevel ikke, for Google Assistant er stadig ikke tilgængelig i de fleste lande rundt omkring i verden. Det forsøger søgegiganten dog nu at gøre noget ved, for i løbet af sommeren udvider Google understøttelse af assistenten til en række andre lande.

Læs også: Google Lens lader mobilen forstå omverdenen for dig

Helt præcist kan Google Assistant snart bruges i Canada, Australien, Frankrig, Tyskland og Japan. Dermed når assistenten snart ud til over 300 millioner indbyggere, som kan glæde sig over ikke at skulle skifte over i engelsk for at kunne gøre brug af dets mange funktioner.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Som dansker må du dog stadig ty til engelsk for at spørge assistenten til råds, søge efter billeder, lave påmindelser, finde nyheder og så videre. Der er ingen nyheder om, hvornår Google Assistent kan forstå dansk, så det har formentlig lange udsigter.

Seneste nyt om It, tele & tech