Huawei klar med sin første skærm – og den er billig

Langsomt kaster Huawei sig over nye produktkategorier. Nyeste skud på stammen er en billig FullView-skærm, som går under navnet HUAWEI Monitor 23.8”.

Huawei klar med sin første skærm – og den er billig

Huawei har svært ved at sælge mobiltelefoner og 5G-udstyr lige nu, hvorfor vi ser dem kaste sig over nye produktkategorier. Heriblandt software og hardware til biler og nu også skærme til computere. Den første skærm fra Huawei har en billig vejledende pris på 1.099 kroner, men ser stadig ganske lovende ud. Her er hvad du skal vide om Huawei Monitor 23.8”.

Læs også: Beoplay Portal: Første gamingheadset fra B&O

En god skærm til billige penge?

Huawei Monitor 23.8” har et fint unibody-design med tre smalle rammer, der måler så tynde som 5,72 mm, hvilket giver et skærm-til-krop-forhold på 90 procent. Som de fleste nok har gættet, så er skærmen på 23,8 tommer med et IPS-panel i Full HD-opløsning (1920×1080). Den dækker 72 procent af NTSC-farveskalaen og har et kontrastforhold på 1000: 1. Opdateringshastigheden er på 60 Hz og der er ingen indbyggede højtalere. Tilslutning sker via HDMI 2.0 eller VGA. Så der er altså tale om en ret almindelig PC-skærm, som ikke byder på noget nyt og revolutionerende.

Huawei skriver at skærmen har en førsteklasses billedkvalitet og samtidig passer godt på øjenene. Trætte øjne er et stadig mere relevant emne i det moderne liv. Vi arbejder og studerer foran en skærm og efterfølgende finder vi vores underholdning, såsom en episode af yndlingsserien eller læser en e-bog, på skærmen. Alt dette skal kunne gøres ud fra et fokus på øjenkomfort. HUAWEI Monitor 23.8 ”er ingen undtagelse, da den understøtter en videnskabeligt bevist øjenbeskyttelsesfunktion, der har bestået TÜV Rheinland Low Blue Light-certificering og Flicker Free-certificering. Bagsiden af​​ skærmen har et elegant design, der gentager frontens minimalistiske stil. Opsætningen er let og enkel med stativet, som har en kompakt base og kan vippes for en behagelig seeroplevelse.

Læs også: Huawei har nu mindre fokus på telefoner og mere på biler

High-end skærme fra Huawei?

Med denne prisbillige skærm fra Huawei på markedet, så kunne dette tyde på, at der er endnu mere nyt på vej på denne front fra Huawei. Gaming er større end nogensinde før og man kunne forestille, at dette var noget Huawei gerne ville have markedsandele i. Der er intet officielt fra Huawei endnu, men mon ikke vi vil se high-end skærme fra Huawei senere hen, med hurtigere og bedre paneler? Det tror vi.

Pris og tilgængelighed på Huawei Monitor 23.8”

Huawei Monitor 23.8” kommer i butikkerne fra d. 17 maj, til en vejledende pris på 1099 kroner.

Se også: Sammenlign priser på tilbehør, gadgets og mere

Videre om emnet

Sagens videre udvikling om temaet. Daniel Søgaard Hald fortsatte fortællingen. 29/4/2021 rettede vi nyt fokus på sagen med en ny vinkel på temaet Huawei har nu mindre fokus på telefoner og mere på bilerKlik her og læs den fulde artikel.. Se de seneste nyhede om temaet her.