Mobile World Congress 2020 aflyst på grund af coronavirus

Den verserende coronavirus får arrangørerne af verdens største mobilevent, Mobile World Congress i Barcelona, til at aflyse årets arrangement, som ellers skulle finde sted fra 24. til 27. februar.

Mobile World Congress 2020 aflyst på grund af coronavirus

Hvert år i slutningen af februar måned finder verdens største mobilkonference sted, hvor mange af mobilproducenterne viser deres seneste nyheder frem. Sådan bliver det ikke i år, for arrangørerne af Mobile World Congress, GSMA, har nemlig aflyst konferencen på grund af den alvorlige coronavirus – også kendt som Covid-19.

GSMA oplyser i en pressemeddelelse, at aflysningen sker dels af hensyn til folks sikkerhed og helbred i Barcelona og dels andre omstændigheder, som gør det umuligt for organisationen at afholde Mobile World Congress 2020.

Mobilproducenter har aflyst på stribe

Allerede længe før GSMA har aflyst Mobile World Congress har en lang række mobilproducenter og techvirksomheder meldt ud, at de ikke deltager i årets mobilkonference. Listen over firmaer, som i forvejen havde meldt afbud, tæller Sony, LG, ZTE, Ericsson, Amazon, NVIDIA, TDC, 3, Cisco, Facebook, Intel, Nokia, Mediatek, Samsung Networks, Vivo, Vodafone og Telia.

Læs også: Coronavirus får Sony, LG og ZTE til at droppe Mobile World Congress

Efter aflysningen skal de mange techvirksomheder til at tænke på alternative måder at præsentere deres nyheder, som nu ikke kan blive præsenteret ved årets største mobilevent.