Nothing har fem nye produkter på vej – et kommer inden 2022

Nothing har lige nu et headset på markedet, men har fem nye produkter i pipeline - og det ene loves at komme inden årets udgang.

Nothing har fem nye produkter på vej – et kommer inden 2022

I 2020 meldte medgrundlægger af OnePlus, Carl Pei, at han ville forlade OnePlus for i stedet at grundlægge et nyt selskab med navnet Nothing. Det første produkt fra Nothing blev et par TWS earbuds, Ear 1, men nu er det store spørgsmål, hvad der er for planer for fremtidige produkter.

Nye produkter på vej fra Nothing – et inden 2022

Nothings VP og General Manager, Manu Sharma, har i et interview med India Today Tech afsløret, at Nothing har hele fem nye produkter på tegnebrættet. Sharma fortæller ikke noget om, hvor langt i processen mod lancering, produkterne er, men nævner, at mindst et af produkterne kommer på markedet inden årets udgang.

I interviewet siger Sharma: Vi er ved at sætte fart på med hensyn til at opbygge en pipeline af produkter, vi har allerede fem produkter under udvikling, som vi fremskynder for at opfylde vores mission om at lancere ikoniske produkter”.

Se også: Priser på smartwatch

Qualcomm-samarbejde indikerer smartwatch

Sharma talte også om selskabets samarbejde med Qualcomm. Mange har spekuleret i, at resultatet af det samarbejde kan blive en smartphone: Vi har også for nylig annonceret vores partnerskab med Qualcomm, som vil drive mange af de enheder, der lanceres næste år. Dette bliver et meget vigtigt partnerskab for Nothing”. Dermed fik Sharma ikke afsløret for meget.

Med tanke på, at Qualcomm også producerer chips til wearables, kan det også være et smartwatch, der er i fremtidsplanerne. Det skal i hvilket fald som helst blive interessant at se, hvad Nothing finder på i de kommende år.

Det bliver også spændende at se, hvad Nothing disker op med her inden udgangen af 2021.

Se også: Nyheder om tech-producenter