Nu kan man forudbestille den nye Huawei MateBook X Pro

Huaweis nye high-end bærbare computer, Matebook X Pro, kan forudbestilles fra i dag og lander i butikkerne den 1. juni.

Nu kan man forudbestille den nye Huawei MateBook X Pro

De fleste kender til Huaweis mobiltelefoner, men den kinesiske elektronikgigant laver også nogle fremragende bærbare computere. Nu er det snart muligt at forudbestille Huawei premium-bærbar, Matebook X Pro i Danmark. Ved forudbestilling får man en række ekstra produkter med i købet: et sæt Freebuds 3, en ekstra oplader og et skræddersyet sleeve.

Flagskibsmodellen, der blev lanceret tidligere på året, er en af de skarpeste premium-modeller på Pc-markedet, og har en 13,9 tommer skærm i 3:2 format med en opløsning på 3K og mulighed for at arbejde på tværs af enheder. Huaweis Multi-screen Collaboration gør det nemlig muligt at trække filer fra din smartphone til din computer, og man kan bruge HUAWEI MateBook X Pro’s keyboard, kamera, mikrofon og mus med sin smartphone. Den nye pc har en tykkelse på 14,6 mm og vejer kun 1,33 kg, hvilket gør det nemt at være produktiv på farten.

Læs også: Huawei P30 Pro New Edition – Ny udgave på vej?

Kommer med med Intels 10. generation

Med Matebook X Pro fortsætter Huawei sit samarbejde med Microsoft og Intel, der begge bidrager til Pc’ens kraftfulde ydeevne. Matebook X Pro kommer med Intels 10. generation Core-processor i to varianter: i7-10510U og i5-10210U. Dertil kommer NVIDIA GeForce MX250 GPU, der kører på 2 GB GDDR5, der sikrer en flydende og ubesværet brugeroplevelse, uanset om du laver grafisk arbejde, videoredigerer, spiller spil eller ser film.

Læs også: Huawei MateBook D14 og D15: Prisstærke bærbare med dagslang batteritid

Huawei Matebook X Pro
Huawei Matebook X Pro

Pris og tilgængelighed

Den nye Huawei MateBook X Pro fås i farven grå og vil kunne købes hos Elgiganten og Power. Den kommer i to udgaver:

  • MateBook X Pro, Intel i7 – Pris: 14.999 kroner
  • MateBook X Pro, Intel i5 – Pris: 13.999 kroner

Læs også: Test af Huawei Matebook X Pro – Måske den bedste laptop lige nu

Mere om sagen

Historien fik nyt liv. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. 14/5/2020 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med sagen Trump forlænger Huawei-handelsforbud med endnu et årKlik her for at gå til artiklen.. Læs også seneste nyt om emnet her..