Huawei MateBook D14 og D15: Prisstærke bærbare med dagslang batteritid

Huawei lancerer MateBook D14 og D15 Windows 10, kraftfuld processor og lang batteritid. Her er specifikationer og funktioner.

Huawei MateBook D14 og D15: Prisstærke bærbare med dagslang batteritid

Huawei afholder senere i dag et event, hvor nye produkter vil blive lanceret. Blandt andet de to nye bærbare computere: MateBook D14 og D15. Forskellen på de to modeller ligger i skærmstørrelsen.

Læs også: Test: Huawei Matebook X Pro – Måske den bedste laptop lige nu

Huawei MateBook D14 og D15: Specifikationer

De nye bærbare fra Huawei, MateBook D14 og D15, kommer med skærme på henholdvis 14 og 15,6 tommer i 1920 x 1080, fuld HD, og en relativ tynd kant om skærmen. 14 tommer-udgaven af 1,38 kilo og er kun 15,9 mm i højden. Skærmen kan vinkles næsten 180 grader, så alle om bordet kan følge med.

Både D14 og D15 kan låses op med en indbygget fingeraftrykslæser, der samtidig fungerer som power-knap. Et 56Wh-batteri loves at række til en hel arbejdsdag – takket været Huaweis smart power saving mode skulle strømeffektiviteten være øget med 15 procent. Huawei understreger dog, at batterilevetiden kan variere alt efter den enkelte brugers behov.

Til begge modeller medfølger en hurtig 65 W USB-C oplader, der kan oplade batteriet op til 46 procent på en halv time. Den understøtter samtidig hurtigopladning samt dataoverførsel til mobilen.

Læs også: Huawei lancerer Matebook X Pro (2019)

AMD & Intel processore og Windows 10

Indmaden består af AMDs Ryzen-chipset. Senere på året kommer en udgave med ottende generation af Intel processorer, Intel Core i5 eller i7, kombineret med en SSD harddisk op til 512 GB og op til 16GB RAM. På grafiksiden finder vi i AMD-versionen Radeon Vega 8 og i Intel-versionen det udmærkede Nvidia GeForce MX150.

Huawei MateBook D14 og D15 er udstyret med Huaweis Shark Fin 2.0 blæserdesign, der optimerer luftstrømmen og afkøler den bærbare computer hurtigt og næsten lydløst, ifølge Huawei.

Med Huawei Share kan du  gøre sådan, at din smartphone-skærm bliver vist på din bærbare computer. Du kan trække og redigere filer fra din smartphone på din PC, og sende beskeder fra din smartphone via din computer.  De nye laptops fra Huawei kommer ellers med Windows 10.

Huawei Matebook D14 og D15
Huawei Matebook D14 og D15 har fire højtalere og Dolby Atmos.

3D Dolby Atmos lydsystem

Ligesom tidligere, så er Huaweis nye D14 og D15 også udstyret med fire højtalere og Dolby Atmos. Der sidder to højtalere på overside og underside af computerne, der giver overraskende god lyd til film og andet. De nye MateBook D14 og D15 bliver officielt lanceret af Huawei i eftermiddag, men de har gjort produktet tilgængeligt på deres hjemmeside allerede.

Huawei D14 og D15: Pris og tilgængelighed

Huawei Matebook D-serien starter ved 5.499 kroner.

Se også: Priser og tilbud på Huawei-mobiler