Overblik: Samsung kåret til årets smartwatch og Google Assistent kan agere tolk på mobilen

Endnu en uge er gået, hvilket betyder, at vi som sædvanligt giver et overblik over sidste uges tophistorier.

Overblik: Samsung kåret til årets smartwatch og Google Assistent kan agere tolk på mobilen

En ny uge på Mobilsiden.dk betyder vanen tro, at vi disker op med et hurtigt overblik over sidste uges mest læste historier. I den netop overståede uge fik vi kåret årets bedste smartwatch ifølge vores læsere, hvor Samsung Galaxy Watch Active 2 løb afsted med hele 36,62 procent af stemmerne. Der var mere end 10 procent ned til Apple Watch Series 5 på andenpladsen, som igen havde små 10 procent ned til Huawei Watch GT 2 på tredjepladsen. Så man kan sige, at kanpen stod mellem de tre store producenter, med Samsung som sikker vinder i denne omgang.

Blandt ugens mest læste nyheder finder vi historien om, at Google Assistent nu kan bruges som tolk på telefonen. Også listen over de ti hurtigste Android-mobiler på markedet, var noget der fangede jeres interesse.

Og så sker det jo desværre i ny og næ, at nogle historier er “for gode til at være sande”, hvilket var tilfældet med Samsung Galaxy Fold. I sidste uge skrev vi, at Samsung Galaxy Fold var blevet solgt i 1 million eksemplarer. Desværre viste det sig, at den udtalelse, som i øvrigt kom fra en Samsung-direktør, var forkert. Det kan I læse mere om her.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold har alligevel ikke solgt en million eksemplarer. Foto: Mobilsiden.dk

Ugens mest læste nyheder:

Rygte: OnePlus 8 kommer i en billigere Lite-udgave 
Næste OnePlus-mobil ser ud til at blive lanceret i tre udgaver: OnePlus 8 Pro, OnePlus 8 og en billigere OnePlus 8 Lite.

Top 10 over de hurtigste Android-mobiler 
Hvilke Android-mobiler er de hurtigste på markedet? Her får du benchmarkprogrammet Antutu’s top 10.

Så store batterier får Samsungs Galaxy S11-serie 
Alt tyder på at batterierne i Samsungs kommende flagskibsserie, Galaxy S11, får betydeligt større batterier. Her sammenligner vi med Galaxy S10-serien.

Fra i dag kan du bruge Google Assistent som tolk på mobilen 
Hvis du står og skal have oversat et spørgsmål i udlandet, så er Google Assistent nu også din tolk på telefonen.

Apples nye forældrekontrol kan let omgås 
Apples seneste iOS-opdatering har en fejl, der potentielt kan ramme børn.


Ugens anmeldelser

Test: 3 gode PlayStation 4-controllere 
Vi tester tre af de allerbedste PlayStation 4-controllere på markedet: Astro C40 TR, TrustMaster Eswap Pro og klassikeren Sony DualShock 4.

Sidste nye om temaet

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 10/12/2019 publicerede redaktionen artiklen; Top 10 over de hurtigste Android-mobilerKlik her og læs artiklen.. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..