Sådan kan Google Pixel 3 og 3 XL komme til at se ud

Hjemmesiden PhoneArena har givet et meget kvalificeret bud på, hvordan dette års Pixel 3 og Pixel 3 XL fra Google kan komme til at se ud.

Sådan kan Google Pixel 3 og 3 XL komme til at se ud

Dette efterår lancerer Google efter planen en ny udgave af Pixel-mobilerne – mere præcist Pixel 3 og Pixel 3 XL. Der har dog endnu ikke været mange forlydender om de kommende Google-mobiler før i går, hvor de måske første billeder af frontpanelerne til telefonerne blev lækket.

Læs også: Nu kan du beskytte din Google Pixel 3, der er bare ikke nogen telefon endnu

Det gav hjemmesiden PhoneArena anledning til at forsøge at visualisere, hvordan Pixel 3 og Pixel 3 XL kan komme til at se ud. Hjemmesiden har fabrikeret et billede, der viser de to mobiler side om side. Her ses de samme to frontpaneler, som blev lækket i går.

Pixel 3
Foto: Phonearena.com

Den lille Pixel 3 har et traditionelt skærmdesign, mens Pixel 3 XL for det første er markant større, som navnet også indikerer, men den har også det omdiskuterede hak i skærmen, som ses i langt de fleste topmodeller her i 2018.

Selve telefonernes formfaktor synes umiddelbart at minde ret meget om sidste års Pixel-mobiler, og der er også fortsat to fronthøjttalere. Dog er den øverste blevet noget mindre end sidste år, da der nu er to frontkameraer i stedet for kun et. Selve sensorerne ser også ud til at være noget større end sidste år, men det er som sagt kun tidlige renderinger lavet ud fra gårsdagens lækkede billede, så intet er endnu sikkert.

Billederne giver dog ikke desto mindre end god fornemmelse af, hvad vi kan forvente at se fra Google dette efterår.