Spionfotos viser Googles kommende Pixel 3 XL frem

Google ventes at lancere Pixel 3 og Pixel 3 XL til oktober, men inden da er en Google-medarbejder blevet spottet flere gange med telefonen.

Spionfotos viser Googles kommende Pixel 3 XL frem

Vi nærmer sig så spot den tid, hvor Google løfter sløret for sine næste topmodeller: Pixel 3 og Pixel 3 XL, og som det er set så mange gange før, er telefonerne blevet lækket flere måneder i forvejen.

Læs også: Google Pixel 3 og 3 XL: Mulig lanceringsdato og danske priser

Pixel 3 og Pixel 3 XL er ingen undtagelse. Den canadiske hjemmeside MobileSyrup har nemlig spottet den store Pixel 3 XL hele to gange i den offentlige transport i Toronto, Canada. Google har et kontor netop i Toronto, så det er nærliggende at tro, at det er en Google-medarbejder, som tester telefonen, og som ikke gør den store indsats for at skjule den for offentligheden.

Pixel 3 XL
Foto: Mobilesyrup.com

Det første billede dukkede op den 16. august, hvor MobileSyrup delte billedet på Twitter. Her var telefonen spottet på en sporvogn i Toronto. Næste episode fandt sted den 20. august, hvor en mand bruger Pixel 3 XL i metroen. Ved begge situationer ses det, at appen WhatsApp bruges, så det er ikke helt utænkeligt, at det er den samme person, som bruger telefonen.

Pixel 3 XL
Foto: Mobilesyrup.com

I metroen blev der også taget et billede, hvor vedkommende holder telefonen, så man kan se bagsiden. Her synes at være et bagsidedesign meget i stil med sidste års – altså en sort øvre fjerdedel af glas og resten af bagsiden udført i metal. Fronten er dog noget anderledes. Her har Google nemlig udstyret Pixel 3 XL med det måske hidtil største hak i skærmen.

De efterhånden mange billeder, som er dukket op af Pixel 3 XL, lader altså ikke særligt meget være op til fantasien, men til gengæld har vi endnu ikke set særlig mange billeder af den mindre Pixel 3, som ikke får samme iøjnefaldende ”notch” som Pixel 3 XL.

Læs også: Google Pixel 3 XL i “Clearly White” lækket

Pixel 3 og Pixel 3 XL kommer, ligesom sidste år, til at byde på en OLED-skærm, en Snapdragon 845-processor, Android 9 Pie ombord og som minimum 4 GB RAM og 64 GB lagerplads. Pixel 3 får en skærm på cirka 5,3”, mens den bliver hele 6,2” i Pixel 3 XL. Afsløringen af telefonerne ventes at finde sted i løbet af oktober.