Surfshark ONE: Den ultimative løsning til online sikkerhed

Surfshark One er en rost VPN-løsning med privat søgning, advarsler om databrud, antivirus-software og meget mere. Se de skarpe priser på Surfshark One.

Surfshark ONE: Den ultimative løsning til online sikkerhed

Surfshark er et cybersikkerhedsfirma, der udvikler løsninger til beskyttelse af privatliv og sikkerhed på nettet. Selskabets mission er at give alle fuld kontrol over deres digitale liv. Det skal gøres på et sprog, hvor alle kan forstå, hvad cybersikkerhed er og hvordan trusler på internettet kan påvirke det enkelte menneske.

Man skal nemlig ikke være cybersikkerhedsnørd for at kunne færdes trygt på nettet – det skal almindelige personer uden dybere teknisk forståelse også kunne.

Selskabets One-løsning kommer i tre varianter, der tilbyder sikkerhed på nettet i et omfang, der passer til forskellige brugeres forskellige behov.

Surfshark One-pakken kan bedst beskrives som en førsteklasses VPN, der indeholder privat søgning, advarsler om databrud, antivirus-software og et værktøj, der genererer en alternativ online identitet. Alt dette foregår i en enkelt app, hvilket gør online beskyttelse nemt og tilgængeligt.

Surfshark inkluderer også Incogni i One+-pakken. Incogni er et værktøj til at fjerne data. Tusindvis af virksomheder indsamler, sammenligner og handler med dine personlige data uden din viden, men med Incogni er dette ikke muligt, så dine data forbliver sikre og private.

Læs mere om Surfshark One.

Hvad er en VPN?

Lad os lige få på plads, hvad en VPN-tjeneste egentlig er, hvordan den fungerer og bidrager til at højne din online-sikkerhed.

VPN er en forkortelse for Virtual Private Network og den bruges til at skabe en sikker forbindelse mellem dig og internettet. Det giver dig et ekstra lag af beskyttelse og anonymitet, så du kan skjule din internetaktivitet og placering for at undgå at blive sporet, lade dig browse frit, sikkert og anonymt på internettet uden hastighedsdrosling og fjerner blokering af streamingplatforme som Netflix, Disney+ m.fl.

Surfshark har over 3.200 servere placeret i 100 lande, der sørger for at skjule din færden på nettet. Selvom det kan lyde kompliceret, så er det meget simpelt at bruge og selv folk uden synderlig teknisk forståelse kan sagtens bruge en VPN. I hvert fald en som Surfshark.

Dette får man med Surfshark VPN:

 • Kryptering af ens internetaktivitet
 • Ændring af ens IP-adresse
 • Blokering af irriterende annoncer
 • Beskyttelse mod malware

Beskyttelse af ens data og privatliv på offentlige Wi-Fi-netværk eller netværk, du ikke stoler på

Mange sikkerhedstjenester i Surfshark One

Surfshark One tilbyder dog mange andre funktioner end blot de gængse VPN-funkioner. Dem tager vi et kig på herunder.

Antivirus beskytter 24/7

Surfshark Antivirus tilbyder beskyttelse mod onlinetrusler. Med understøttelse af op til 5 enheder, regelmæssige opdateringer og avancerede sikkerhedsfunktioner sikrer Surfshark Antivirus et stærkt skjold mod virus og malware. Derudover inkluderer softwaren webcam-beskyttelse, indstillinger, der kan tilpasses, og 24/7 live-support for ekstra bekvemmelighed.

Funktionen til 24/7-malwarebeskyttelse scanner løbende for nye trusler og leverer opdateringer i realtid for at holde enhederne sikre.

Dette får man med Surfshark Antivirus:

 • Opdager og fjerner vira og malware fra dine enheder
 • Tilbyder realtidsbeskyttelse
 • Forhindrer annonceselskaber og bots i at spore din online aktivitet

Alert beskytter dine online-konti

Surfshark Alert tilbyder beskyttelse af dine onlinekonti og sikrer, at dine personlige oplysninger forbliver sikre mod brud. Alert giver øjeblikkelige advarsler, når din e-mailadresse dukker op i kompromitterede databaser.

Du kan vælge kvartalsvise eller årlige sikkerhedsrapporter for at holde dig informeret om status for din private datasikkerhed.

Dette får man med Surfshark Alert:

 • Alarmerer dig, hvis din e-mail-adresse optræder i brudte online databaser
 • Informerer om sikkerhedsstatus for dit personlige identifikationsnummer
 • Kontrollerer sårbarheden af dit kodeord
 • Overvåger dine kreditkort

Search giver forbedret sikkerhed

Surfshark Search tilbyder brugerne en privatlivsorienteret søgemaskineoplevelse, så man kan surfe på nettet uden at efterlade digitale fodspor.  Så bliver man helt fri for reklamer og sporing, hvilket sikrer en mere sikker onlineoplevelse.

Derudover giver Surfshark Search brugerne mulighed for at skifte mellem regioner, hvilket giver søgeresultater, der er relevante for deres ønskede placering.

Dette får man med Surfshark Search:

 • Udfører private web-søgninger uden annoncer, logfiler eller sporing
 • Leverer nøjagtige og relevante søgeresultater
 • Søger uden at efterlade digitale spor

Alternative ID beskytter din rigtige identitet

Surfshark tilbyder Alternative ID, en funktion, der er designet til at beskytte brugernes rigtige identitet online. Med Alternative ID kan brugerne holde deres e-mailadresser og navne private, samt minimere risikoen for at modtage spammails. Denne funktion giver brugerne mulighed for at oprette en helt ny onlineidentitet og e-mailadresse, hvilket giver et lag af privatliv og sikkerhed, når man surfer på nettet.

Dette får man med Alternative ID:

 • Beskytter din e-mail-adresse og dit navn
 • Minimerer risikoen for at modtage spam-e-mails
 • Forhindrer dine oplysninger i at havne hos dataformidlere eller andre ondsindede aktører

Incogni passer på dine personlige data

Incogni giver brugerne mulighed for at genvinde kontrollen over deres personlige data og beskytte deres privatliv mod datamægleres udnyttelse. Ved automatisk at fravælge brugere fra datamægleres databaser hjælper Incogni med at reducere spam og forhindre svindelangreb.

Dette får man med Incogni:

 • Automatisk fjernelse af brugernes personlige data fra databrokeres databaser
 • Beskyttelse mod spam og svindelangreb

Pris på Surfshark One

Surfshark VPN kommer i tre varianter med forskellige muligheder og funktioner.

Surfshark Starter med Surfshark VPN (inkluderer kun VPN, ikke de andre tjenester)

 • 1 måned ad gangen: 15.45 euro/måned
 • 1 år + 1 gratis måned: 41.86 euro eller 2.99 euro/måned
 • 2 år + 1 gratis måned: 59.54 euro, eller 2.29 euro/måned

Surfshark One med Surfshark VPN, Alert, Search og Alternative ID:

 • 1 måned ad gangen: 15.95 euro/måned
 • 1 år + 2 gratis måneder: 48,86 euro, eller 3,49 euro/måned (77% rabat + 2 gratis måneder)
 • 2 år + 1 gratis måned: 75.14 euro, eller 2.89 euro/måned

Se aktuelle priser på Surfshark One

Surfshark One+ med Surfshark VPN, Alert, Antivirus, Search, Alternative ID og Incogni:

 • 1 måned ad gangen: 17,95 euro/måned
 • 1 år + 1 gratis måned: 76,86 euro, eller 5,49 euro/måned
 • 2 år + 1 gratis måned: 116.74 euro, eller 4,49 euro/måned

Konklusion

Med den slags priser er Surfshark et fremragende VPN-tilbud, der konsekvent rangerer som en af de bedste VPN’er blandt verdens førende tech-medier.

Særligt langtidsabonnementerne har en skarp pris sammenlignet med de bedste konkurrenter. Surfshark er nem at bruge, har masser af funktioner til at sikre ens online-sikkerhed og den er fremragende til streaming af populære streamingtjenester.