TDC Group: Sådan får du den bedste mobildækning

Få det bedste ud af dit mobilnetværk med disse gode råd og denne app.

TDC Group: Sådan får du den bedste mobildækning

Er du kunde hos en af TDC Groups underselskaber, kan du være med til at forbedre dit netværket.

Til formålet kan du bruge TDC app’en TDC NetPerform og der teste, hvor godt dit teleselskab yder på upload og downloadshastigheder. Testen tager i alt under et halvt minut at gennemføre.

Dine resultater kan derefter deles anonymt med TDC Group, som udfra disse kan se, hvor netværket trænger til at blive styrket.

”Vi har brug for at vide, hvor vi gør det fremragende, godt og mindre godt. Kunderne færdes alle steder med mange forskellige slags mobiltelefoner. Ikke alle telefoner opfører sig ens på det samme mobilnet, så med kundernes anonyme tilbagemeldinger bliver vi meget bedre til at give dem det suverænt bedste mobilnet og den bedste kundeoplevelse”, siger koncerndirektør i TDC Group, Peter Trier Schleidt.

TDC NetPerform er gratis og kan hentes til Android her og iOS her.App’en kan også bruges til at teste netværkshastigheden hos andre operatører. Hos TDC Groups selskaber, YouSee, TDC Erhverv, Fullrate og Telmore.

Se også: Test fastslår, hvem der har Danmarks hurtigste netværk

TDC’s råd til den bedste mulige forbindelse

Udover at sikre sig god dækning, er der flere ting du kan gøre for at opkaldet går bedre igennem, eller for at YouTube-videoen kan loades hurtigere. Her er TDC Groups fire råde til optimal netærksdækning:

  1. Vælg det mobilselskab, der dækker bedst: Ikke alle mobilselskaber dækker ens alle steder i Danmark. Se på nettet, hvordan din mobiludbyder dækker der, hvor du bor og færdes.
  2. Vælg et cover af gummi eller plastik: Cover til mobiltelefonerne kan dæmpe signalet – tænk over, hvilket cover du bruger på din mobilte-lefon, og undgå metalcover, hvis du vil optimere dækningen.
  3. Find det sted, hvor dækningen er bedst: Signalet kan variere meget i forskellige bygninger. Særligt nyere bygninger er bygget så godt og energieffektivt, at mobilsignalerne har svært ved at trænge igennem. Find ud af, om der er et sted i dit hus eller din lejlighed, hvor signalet er stærkere end andre steder.
  4. Brug head-set: Nogle dækker for antennen med hånden, når de taler i mobiltelefonen. Hvis ikke det hjælper at hol-de mobilen anderledes, kan du bruge et head-set til mobiltelefonen.

Læs også: Tag et Netflix-tjek og se, om dit netværk holder [TIP]