Telia skrotter streamingpakker, giver fri data i stedet

Telia lægger op til forårsrengøring i selskabets mobilabonnementer. Nu er det slut med indholdspakker, i stedet tilbydes der nu fri data.

Telia skrotter streamingpakker, giver fri data i stedet

Teleselskabet Telia laver fra i dag grundlæggende om på, hvad selskabets mobilabonnementer tilbyder.

Fra den 15. marts satser selskabet på nye abonnementspakker med inkluderet data i højsædet. Med abonnementet ’One’ tilbyder Telia nu fri data i både Danmark samt Norden og Baltikum. Som med andre ’fri data’-abonnementer introducerer selskabet dog også en ’fair use’ begrænsning på 1.000 GB’s forbrug per måned. Dertil kommer 20GB EU-roaming.

Den ubegrænsede datapakke har sin pris, i alt 249 kr. per måned.

”Det er velkendt, at dataforbruget på mobiltelefoner stiger. Men den voldsomme acceleration i dataforbruget, som vi oplever netop nu, den er ny. Derfor sætter Telia dataen fri,” siger Gustav Berghog, privatkundedirektør hos Telia Danmark.

Abonnementet ledsages af to mindre abonnementer, Smart6 og Smart15, som tilbyder enten 6GB data eller 15GB i Danmark, Norden og de baltiske lande. Prisen bliver her på henholdsvis 129 og 149 kr./md.

Fælles for de nye abonnementer er, at de inkluderer fri tale og SMS/MMS. Du kan læse om vilkårene i de nye produkter på Telias hjemmeside.

Se også:  Oister tilbyder nu abonnement med fri data

Indholdspakker udgår

De nye forårsabonnementer betyder samtidig et skifte væk fra Telias tidligere satsning på indholdsabonnementer, hvor brugerne kunne inkludere streaming-indhold fra bl.a. HBO, Zetland, Telia TV, eller Spotify i deres mobilpakker.

Telia bliver dermed det første blandt de etablerede teleselskaber som fravælger streaming- og underholdning i deres mobilabonnementer.

Har du et eksisterende ’4Everything’ eller ’4Sure’ abonnement hos Telia kan du dog vælge at beholde din nuværende pakke sådan som den er skruet sammen i dag.

Læs også:  Nye YouSee-abonnementer inkluderer kæmpe datapakker