Toldvæsen beslaglægger OnePlus Buds som “falske AirPods”

Amerikansk officerer beslaglagde forleden 2.000 OnePlus Buds, fordi de mente det var en kopi af Apple AirPods. Nu siger en talsmand fra den amerikanske told- og grænsebeskyttelse, at OnePlus Buds forbryder sig mod Apple AirPods varemærke.

Toldvæsen beslaglægger OnePlus Buds som “falske AirPods”

Det kan være svært at se en forskel mellem de mange mobiltelefoner på markedet og det samme gør sig nu gældende for trådløse hovedtelefoner. Det gælder også det amerikanske toldvæsen, som har haft svært at se en forskel mellem AirPods og OnePlus Buds. Det er dog altid en god start at tjekke indpakningen.

Læs også: Test af OnePlus Buds

2.000 OnePlus Buds beslaglagt

Den amerikanske told- og grænsebeskyttelse var for nylig ude i lidt af en pinlig modvind, efter de tweetede, at de havde beslaglagt 2.000 forfalskede Apple AirPods fra Hong Kong, der ville være prissat til 398.000 dollars, hvis de havde været “ægte”. Det eneste lille problem var, at de beslaglagte produkter var helt ægte OnePlus Buds – transporteret i en kasse, der tydeligt sagde, at det er OnePlus Buds.

I en pressemeddelelse blev officererne rost for at beskytte den amerikanske offentlighed mod den slags ’dagligdags farer’, og på Twitter fulgte Told- og grænsebeskyttelsen op med et billede af de ”falske” AirPods med ordene: THAT’S NOT AN APPLE”. Sidenhen har OnePlus haft en del sjov med dette på deres sociale medier.

Læs også: Guide: De fem bedste trådløse in-ear hovedtelefoner

Det slutter ikke her: OnePlus krænker Apples varemærke

Selvom der var mange, der fik sig et godt grin forleden, ser det dog ikke ud til OnePlus kommer ud af dette helt uden kamp. Told- og grænsebeskyttelsen har nemlig efterfølgende taget til genmæle, hvor de siger, at de beslaglagte enheder krænker Apples varemærke. Det er endnu uklart, hvad konsekvensen bliver, og om toldvæsenet for eksempel også vil beslaglægge fremtidige forsendelser fra OnePlus Buds. Eller måske de vil undgå at fremstå alt for amatøragtige.

Læs også: Guide: De bedste over-ear-hovedtelefoner med støjreduktion