Køb sidste års topmodeller og spar penge – Her er de bedste

De nyeste og dyreste topmodeller er fristende. Men vil du spare penge, så står sidste års flagskibsmobiler klar med en fremragende mobil-oplevelse. Her er nogle af de bedste valg, som er faldet i pris.

Køb sidste års topmodeller og spar penge – Her er de bedste

De fleste af os elsker ny elektronik, med alle nye spændende funktioner og hardware, som, ifølge producenterne i hvert fald, er meget bedre end tidligere. Og jo, mobiltelefonerne bliver hele tiden bedre, men ikke helt så store forbedringer ses nu, som man så for nogle år siden.

Derfor giver det bedre mening en nogensinde før, at kigge på forrige generation. For at kunne opleve forskellen mellem de nyeste og dem fra sidste år, så kræver det ofte, at man har dem side om side, til en direkte sammenligning. De modeller som blev lanceret i 2019, og som stadig er blandt de allerbedste mobiler på markedet – bare til en meget sjovere pris.

Derfor tager vi i denne artikel et kig på sidste års bedste topmodeller, som man i dag kan spare op til tusindevis af kroner på. Her kommer vi et smut forbi Samsung, Huawei og OnePlus.

Læs også: 3 mobiler med gode kameraer til en fornuftig pris

Samsung Galaxy S10e og Galaxy S10+

To af de tre modeller i Samsungs Galaxy S10-serie fra februar sidste år, er faldet utroligt meget i pris den seneste tid. Det drejer sig om den mest kompakte model i serie, Galaxy S10e, som er et rigtigt flagskib, og samtidig blandt de mindste Android-mobiler på markedet. Den er et sikkert valg, som fik 5,5 ud af 6 stjerner i vores test. Den blev lanceret til 5.999 kroner og kan nu findes til omkring 3.800 kroner.

I samme serie finder vi den større Galaxy S10+, som har en skærm på 6,4 tommer, mod 5,8 tommer i førnævnte. Den har samme gode hardware, et ekstra kamera med optisk zoom og en fingeraftrykslæser i skærmen. En gedign mobil med et virkelig godt kamera, som fik velfortjente 5,5 ud af 6 stjerner i vores test. Den kostede tidligere 7.999 kroner, men kan nu findes til under 5.000 kroner.

Se også: Sammenlign priser på Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10 og S10e fik 5,5 ud af 6 i vores test.

Samsung Galaxy Note10+

Vi bliver ved Samsung et øjeblik endnu. Samsungs efterårs-serie, Galaxy Note, udkom i tiende generation sidste år. I forhold til ovenstående serie så vi forbedret batteritid, lidt bedre kameraer og ikke mindst Samsungs smarte stylus, S-Pen. Dog var den også ret dyr, for den mindste Samsung Galaxy Note10+ kostede 8.499 kroner. Alligevel fik den topkarakter i vores test, for den er en fremragende mobiltelefon og den dag i dag min personligt favorit. Lige nu sparer man cirka 2.000 kroner på en Galaxy Note10+, for den er set til lige under 6.500 kroner.

Samsung Galaxy Note10+
Samsung Galaxy Note10+ fik i vores test 5,5 ud af 6

OnePlus 7 Pro

Kort efter Samsungs lancering af S10-serien stod OnePlus klar med deres OnePlus 7-serie, som blev vel modtaget hos anmelderne. Hos os fik OnePlus 7 Pro i i test 5,5 ud af 6 stjerner. Her får man noget af den hurtigste hardware på markedet, en stor flot 90 Hz-skærm, en fremragende brugerflade og en fornuftig kamera-oplevelse. Den blev lanceret med en pris på 5.399 kroner og er nu set til cirka 4.100 kroner.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus 7

OnePlus 7 Pro
OnePlus 7 Pro fik 5,5 ud af 6 i vores test.

Huawei P30 Pro

Blandt sidste års bedste topmodeller finder vi Huawei P30 Pro. En brilliant mobiltelefon, som udover hurtig hardware, en stor OLED-skærm, lang batteritid, hurtig opladning og en simpel brugerflade, byder på et af markedets allerbedste mobilkameraer, som imponerer med flotte nattebilleder og op til 5x optisk zoom. Prisen startede dengang ved 6.699 kroner, men den kan i dag anskaffes til lige over 4.000 kroner. I vores test fik Huawei P30 Pro 5 ud af 6 stjerner.

Se også: Sammenlign priser på Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro fik karakteren 5 ud af 6.

Der er flere topmodeller til billigere penge

Ovenstående er et mindre udvalg af sidste mobiltelefoner, som nu kan findes til billigere penge. Måske har du en mobil, som du gerne vil anbefale Mobilsidens læsere? Så skriv endelig en kommentar herunder.

Læs også: Fordele og ulemper ved hurtigere skærmopdatering

Mere om sagen

Historien har udviklet sig. Siden vi publicerede artiklen er der kommet mere til historien. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. Allerede d. 29/4/2020 publicerede vi en opfølgning med artiklen om Test: Samsung Galaxy S20+ – den S20 du skal købe – Historien finder du her. Se også de seneste nyheder om emnet her.