Kommer OnePlus 9 med en oplader? Her er svaret

Vil OnePlus gøre som flere af de andre store smartphoneproducenter og droppe opladeren i æsken til den kommende OnePlus 9-serie? OnePlus har svaret.

Kommer OnePlus 9 med en oplader? Her er svaret

Apple har droppet den, Samsung har droppet den, Xiaomi har droppet den, og der er helt sikkert andre der har droppet den. Her mener jeg selvfølgelig opladeren til mobiltelefoner. I slutningen af sidste år startede Apple nemlig en ny trend, hvor de fjernede adapteren fra salgsæskerne til deres mobiltelefoner, hvorefter flere andre fulgte trop. Årsagen er, ifølge producenterne, at det er bedre for miljøet. Om blot to uger står OnePlus, et af de største smartphonebrands i Danmark, klar med deres næste serie af mobiltelefoner. Spørgsmålet er, om de også vil droppe oplader i OnePlus 9-serien? Det kan vi hermed afsløre, at det gør de ikke.

I en tråd om OnePlus 9-serien på OnePlus’ hjemmeside skriver en bruger, at de nye telefoner kommer uden en oplader. Til de svarer virksomhedens CEO, Pete Lau, at de kommer med oplader. OnePlus’ er kendt for flere ting, heriblandt deres opladning. Deres hurtige opladning er netop en af fordelene ved deres mobiltelefoner, hvorfor det giver mening at sælge telefonerne med denne. Senest har OnePlus, sammen med OnePlus 8T, lanceret en lynhurtig 65W-opladning, som vi også forventer at se i hele OnePlus 9-serien.

Sidst kunne kun OnePlus 8 Pro benytte trådløs opladning og spørgsmålet er, om flere modeller denne gang får denne funktionalitet. Vi håber.

Se også: Billige priser på OnePlus-telefoner

OnePlus 9 Pro
OnePlus 9 Pro

Læs også: OnePlus 9 Pro får 45 W trådløs opladning

To uger til OnePlus 9-serien lanceres

Det er den 23. marts, at OnePlus præsenterer OnePlus 9-serien og de tre modeller heri. Ja, der forventes nemlig tre varianter denne gang; OnePlus 9 Pro, OnePlus 9 og OnePlus 9E. Selvom de ikke er officielle endnu, så er der selvfølgelig masser af informationer om dem – både af den bekræftede og ubekræftede slags.

Først og fremmest, så kommer OnePlus 9 (og her gætter vi på, at det udelukkende er til OnePlus 9 Pro) med en ny Sony IMX 789 sensor, som endnu ikke er officiel. Men det skulle være den nyeste topmodel fra Sony. Hertil har OnePlus og Hasselblad annonceret et samarbejde, hvor målet er at lave verdens bedste mobilkamera. Dette skal vi dog ikke forvente kommer i OnePlus 9, men først senere hen, da partnerskabet strækker sig over 3 år.

De to dyre modeller får derudover nyeste Snapdragon 888, 120 Hz-skærme, 65W kablet hurtig opladning,  Ligesom sidst forventer vi kun, at OnePlus 9 Pro bliver udstyret med IP-certificering. Men det er ikke alt fra OnePlus i denne omgang, som angiveligt har planer om en billigere model i serien, kaldet OnePlus 9E (Essential?). Den får en mindre Snapdragon-processor, men hvilke forskelle der derudover er at finde er uklart.

Og vi slutter ikke her, for der skulle også komme et Wear OS-smartwatch fra OnePlus den 23. marts. Vi ser frem til en travl eftermiddag her på Mobilsiden, når eventet skydes i gang klokken 15:00.

Se også: Nyheder om mobiltelefoner

Mere om Oneplus

Tiden står ikke stille og det gør emnet heller ikke. Her får du den efterfølgende udvikling om temaet. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. Efterfølgende d. 8/3/2021 publicerede vi sagen; OnePlus 9: OnePlus vil lave verdens bedste kameramobil – Du finder den her. Få også seneste nyt i sagen her..