Motorola: Testen af Motorola Razr var forkert

Motorola mener ikke holdbarhedstesten foretaget af CNET var korrekt. Her er deres officielle udmelding samt en video hvor Razr'en bliver testet af producenten selv.

Motorola: Testen af Motorola Razr var forkert

De foldbare mobiltelefoner har ikke haft den letteste start, og nu er også Motorolas nye foldbare Razr, efter en holdbarhedstest af hjemmesiden CNET, også endt i et værre uvejr på nettet. Der var planlagt livestream, hvor målet var at folde Razr-mobilen 100.000 gange, men desværre sluttede testen alt for tidligt, da Motorolaen kun klarede 27.000 gange.

Til sammenligning klarede Samsung Galaxy Fold 120.000 gange, i den samme maskine. Maskinen brugt til at folde enhederne kommer fra SquareTrade og hedder Foldbot, hvor den er blevet tilpasset til enhederne, som selvfølgelig foldes på forskellige vis. Efter at være blevet foldet 27.000 gange, hvilket svarer til omtrent ét års brug, opstod der problemer med hængslet i Razr’en, som Motorola nu afviser vil ske i virkeligheden.

Læs også: Kun 27.000 gange kunne Motorola Razr foldes

Motorola Razr kan foldes i årevis

Ifølge Motorola er testen nemlig forkert og unøjagtig, da Foldbot-maskinen ikke kan bruges til en holdbarhedstest af Razr. Motorola er kommet med denne internationale udmelding:

“Razr er en unik mobiltelefon, med et dynamisk klaptelefon-foldesystem anderledes end noget andet på markedet. SquareTrades FoldBot er simpelthen ikke designet til at teste vores enhed. Derfor vil enhver test, hvor denne maskine anvendes, lægge unødig stress på hængslet og ikke lade telefonen åbne og lukke som beregnet, hvilket gør testen forkert. Det vigtige at huske er, at Razr har gennemgået en omfattende holdbarhedstests under produktudviklingen, og CNETs test viser ikke hvad forbrugerne vil opleve, når de bruger Razr i den virkelige verden. Vi har fuld tillid til Razrs holdbarhed.”

Læs også: Test: Motorola One Zoom

Derudover har Motorola delt en video, hvor man kan se deres egen holdbarhedstest af Motorola Razr:

Vi får Motorola Razr til test

Inden længe modtager vi Motorolas Razr til test, hvor vi vil tage os kærligt af den. Der bliver ingen automatiseret test, men i stedet en test foretaget i virkeligheden. På trods af Motorolas udmelding, er nogle af jer stadig bekymrede for holdbarheden på de foldbare mobiler?

Se også: Sammenlign priser på de bedste mobiler fra Motorola

Mere om tematikken

Næste kronologiske historie om emnet finder du her. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade sagen ligge. 4/2/2020 gik redaktionen videre og fulgte op med en artikel der stillede skarpt på Xiaomi fremviser lynhurtig 100W-opladning – Den videre beretning kan læses her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..