Den nye Motorola Razr bliver forsinket… igen

Lanceringen herhjemme af Motorolas nye foldbare Razr-mobil bliver endnu en gang forsinket. Denne gang er det coronavirussen, der er på spil.

Den nye Motorola Razr bliver forsinket… igen

Det var til at starte med planen at den nye foldbare Motorola Razr skulle lande i landets butikker den 24. januar, men på grund af en overraskende stor efterspørgsel, så blev den forsinket til den 6. februar, altså i morgen. Desværre driller et af disse dages helt store emner også Motorola: coronavirussen. Den skulle nemlig være grund til at Razr bliver forsinket yderligere.

Det betyder at lanceringen nu er flyttet til den 3. marts, hvilket bringer Motorola Razr og den kommende Samsung Galaxy Z Flip endnu tættere på hinanden.

Læs også: Motorolas første foldbare-mobil forsinket

Forudbestillinger af Motorola Razr er stadig på vej

For dem der har forudbestilt et eksemplar af den nye Motorola Razr, så er ovenstående ikke de rareste nyheder. Men fortvivl ikke, for din forudbestilling skulle ikke være forsinket. Forudbestillinger lavet gennem Telia, er idag sendt afsted til samtlige kunder. Så har du bestilt din Motorola Razr i går, den 4. februar, så kommer den stadig med pakkeposten i morgen.

Læs også: Motorola: Testen af Motorola Razr var forkert

Razr kommer måske i ny farve 3. marts

Har du ikke forudbestilt, så kan det måske give mening at vente lidt. Tipsteren Evan Blass har nemlig netop delt billeder, som viser Motorola Razr i en ny guldfarve. Spørger du os, så pryder den nye farve Razr’en, som ifølge rygtet også skulle komme den 3. marts. Der er endnu ikke blevet bekræftet noget fra Motorola, men vi opdaterer artiklen, hvis dette skulle blive tilfældet.

Læs også: Her er Samsung Galaxy Z Flip – Samsungs næste foldbare

Her er billeder af Motorola Razr i guld:

Motorola Razr Guld
Motorola Razr i guld.
Motorola Razr Guld
Motorola Razr i guld.

Fortsætter udfordringerne med coronavirussen, så bliver det interessant at se om dette forsinket Motorola Razr-lanceringen yderligere. En forsinkelse i denne branche er for producenterne bestemt ikke ønskværdigt, specielt med en Samsung Galaxy S20 og Galaxy Z Flip lancering om få dage. Vi følger selvfølgelig situationen.

Se også: Find de bedste priser på Motorola-mobiler

Motorola Razr – klaptelefonen er tilbage

Motorola har med den nye Razr genoplivet klaptelefonen, men på en lidt anden måde end vi kender den fra årtusindeskiftet, hvor den klassiske Razr var på sit øverste. Med en utrolig tilfredsstillende bevægelse foldes den lille mobiltelefon ud, hvor man bliver mødt af en 6,2 tommer P-OLED-skærm.

På forsiden af enheden hjælper en 2,7 tommer skærm med at give et overblik over klokken, notifikationer, men kan også bruges til musikstyring, opkald, til at tage selfies, Google Assistent og meget mere.

Læs også: Test af foldbare Samsung Galaxy Fold