Nu kan du generere gratis AI-billeder i ChatGPT med DALL·E 3

OpenAI's tekst-til-billede-generator DALL·E 3 har været forbeholdt brugere af ChatGPT Plus, men nu kan brugere med gratis adgang til ChatGPT også bruge DALL·E 3.

Nu kan du generere gratis AI-billeder i ChatGPT med DALL·E 3

Bruger du den gratis udgave af ChatGPT, kan du nu generere to billeder om dagen med OpenAI’s tekst-til-billede-generator, DALL·E 3. Da DALL·E 3 blev lanceret i september, var generatoren begrænset til de brugere, der betaler for ChatGPT Plus. Men nu får mange flere altså adgang til billedgeneratoren.

Se også: Volkswagens biler får stemmeassistent med ChatGPT

Hvad er nyt i DALL·E 3?

En af de vigtige forbedringer i DALL·E 3 er såkaldt prompt rewriting. ChatGPT bruger sprogmodellen til at optimere dine prompts, før de sendes videre til DALL·E. Meget detaljerede prompts giver nemlig langt bedre resultater, og brugere får dermed genereret bedre billeder.

Billeder kan nu også genereres i både HD- og standardkvalitet, ligesom der er mulighed for at generere billeder i forskellige opløsninger: 1024 x 1024 px, 1792 x 1024 px og 1024 x 1792 px. Dermed kan man nu generere billeder i noget, der minder om 16:9-format. Man kan nu også generere fotos i to nye stilarter: Naturlig og farverig. DALL·E 3 kan nu også bruges til at generere unikke ikoner, hvis man har brug for et ikon, som man ikke kan finde andetsteds.

Ruller ud allerede nu

OpenAI oplyser, at muligheden for at generere billeder med DALL·E 3 er ved at rulle ud, men måske har mange allerede nu adgang til tekst-til-billede-generatoren. Flere har i hvert fald allerede kunnet generere billeder via ChatGPT-appen.

Der er kommet mange nyheder fra OpenAI de seneste dage. Der er kommet en sikkerhedsanalyse af deres GPT-4o model, blevet tilføjet en person til selskabets bestyrelse, og CEO Sam Altman fik et brev fra Kongressens demokrater, hvor man rykkede for svar omkring OpenAIs sikkerhedsregistrering.

Se også: OpenAI lancerer Google-konkurrenten SearchGPT