Afsløret ved en fejl: OnePlus 5 på vej i ny guldfarve

Ved en fejl har OnePlus muligvis selv fået afsløret, hvilken nyhed OnePlus er på vej med snart.

Afsløret ved en fejl: OnePlus 5 på vej i ny guldfarve

I forgårs delte OnePlus et billede på de sociale platforme, blandt andet Facebook, hvor producenten teaser for, at noget nyt er på vej. På billedet ses OnePlus 5 i de to farver Midnight Black og Slate Gray, hvortil der også ses konturerne af en tredje OnePlus 5, hvilket kunne indikere, at en ny variant snart ser dagens lys.

Læs også: Ejere af Oneplus 5 melder om flere børnesygdomme

På den indiske udgave af Amazon, hvor OnePlus sælger dets produkter i Indien, er producenten nemlig efter alt at dømme kommet til at røbe, hvad der er i vente af nyheder.

Tidligere fremgik ordet ’gold’ nemlig af URL-adressen på et stort banner på Amazons hjemmeside. Det er sidenhen blevet fjernet, men hjemmesiden PhoneArena nåede at fange svipseren, som ses på nedenstående billede.

Her ses den tidligere URL-adresse på banneret. Foto: Phonearena.com

Ud fra dette hint kunne OnePlus 5 altså meget vel komme i en guldfarve – formentlig farven Soft Gold ligesom OnePlus 3 og 3T. Der har dog også været spekulationer om, hvorvidt det allerede er tid til en eventuel OnePlus 5T med den kommende Snapdragon 836-processor, men dette synes noget usandsynligt taget i betragtning, at det kun er 2,5 måned siden topmodellen blev afsløret. Derudover var OnePlus 3T formentlig også blot et enkeltstående tilfælde som erstatning for en OnePlus 4, da udtalen af 4-tallet i Kina lyder som noget i retning af ordet for ‘død’.

Læs også: OnePlus 5 – Endnu et sikkert hit [TEST]

Det er endnu uvist, hvornår OnePlus løfter sløret for den kommende nyhed. Producenten oplyser blot, at nyheden ‘kommer snart’.

Hvad tror du, der er på vej fra OnePlus? En ny farve eller endnu en svagt opgraderet udgave af OnePlus’ seneste topmodel? Skriv meget gerne i en kommentar nedenfor.