Afslutter du dine beskeder med punktum? [AFSTEMNING]

For nogle ligger der en enorm betydning i at afslutte en besked med punktum. Er det noget, du selv gør?

Afslutter du dine beskeder med punktum? [AFSTEMNING]

Punktummet. Den lille prik synes ganske uskyldig, men der gemmer sig masser af betydning i det lille tegn – i hvert fald for nogle personer.

Det kom frem tidligere på ugen, da forskningsmediet The Conversation udgav en artikel om, at beskeder, som afsluttes med et punktum, af nogle kan blive tolket som sure. Denne opfattelse blev i en artikel på TV 2 bakket op af kandidat i engelsk og litteratur, Susanne Staun, som udtalte:

“I det øjeblik man sætter et punktum, er man meget definitiv. Det kan give indtrykket af, at man siger: ‘Punktum, finale, slut prut, så er den ikke længere,’ og det signalerer, at samtalen er overstået.”

Nyheden gik hele Danmark rundt, og måske har du også selv reflekteret over, hvordan du selv afslutter dine tekstbeskeder. Hvis ikke får du i hvert fald nu mulighed for det, for på Mobilsiden.dk går vi på weekend med en afstemning om, hvorvidt du afslutter dine beskeder med punktum.

Nedenfor kan du tage del i afstemningen, og så er du også meget velkommen til at skrive i en kommentar, hvordan du selv tolker – eller ikke tolker – beskeder, der afsluttes med punktum. Fremstår beskederne sure, eller tillægger du det afsluttende punktum en anden betydning?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...