Afstemning: Årets mobil 2018

Hvilken smartphone fortjener titlen som årets mobil 2018? Deltag i afstemningen i artiklen.

Afstemning: Årets mobil 2018

Opdateret: Årets Mobil 2018 er fundet. Se vinderen her.

2018 har været et usædvanligt travlt år i smartphone branchen. Telefonerne har fået større skærme, større batterier, bedre kameraer osv. Der er samtidig blevet udviklet nye funktioner, såsom fingeraftrykslæsere i skærmen, tre -og firedobbelte kameraer og omvendt trådløs opladning. 

I artiklen her giver vi jer vores bud på de bedste smartphones i 2018, men det bliver jeres stemmer der afgør det. Nederst i artiklen kan i læsere nemlig stemme på den mobiltelefon, som i mener fortjener titlen som “Årets Mobil 2018”. Der kan stemmes indtil onsdag den 19. december.

Lasse Olsen, journalist ved Mobilsiden
Det er svært, men umiddelbart vil jeg sige Mate 20 Pro. Det virker som den mest komplette pakke lige nu. Det gode kamera, tidssvarende design, vandtæt, OLED-skærm, rigeligt lagerplads, microSD, stort batteri, mulighed for at oplade andre mobiler trådløst. Og så er prisen heller ikke så gal: 6.900 kroner. 400 kroner dyrere end sidste års iPhone X.

Robin Dixen Eggert, journalist ved Mobilsiden
Årets mobil 2018 skal nok findes blandt de tre giganter, iPhone Xs Max, Huawei Mate 20 Pro, og Samsung Galaxy Note9. For mig er årets telefon Samsung Galaxy Note9.
Den vinder fordi den ganske enkelt holder et højt niveau over hele linjen. Det er en topklasse telefon som formår at være det, uden at blive overambitiøs. Ingen af telefonens funktioner er tilføjet som en gimmick, der skal lokke købere til. Alt hvad den kan, kan den fejlfrit, og alle funktioner giver mening i telefonen. Skal du vælge en telefon fra årets stærke felt, så anbefaler jeg klart Samsung Galaxy Note9.

Daniel Hald, redaktør ved Mobilsiden
2019 har set et utal af rigtig gode telefoner. Det er sværere end nogensinde at vælge den bedste af dem. Mine oplagte bud er Galaxy S9, Mate 20 Pro og iPhone XR. Men samtidig er mobiltelefonerne endnu en gang blevet dyrere. I år var vi vidne til den dyreste telefon herhjemme nogensinde, iPhone XS Max 512GB, med en vejledende pris på 12.999 kroner. I forhold til hvad man finder i den mere eksklusive mellemklasse, så er det svært at forsvare de højere priser. Derfor falder mit valg på OnePlus 6. En fremragende mobil til en fornuftig pris, uden at man går alt for meget på kompromis.

Hvilken af årets mobiltelefoner synes du fortjener titlen? Stem herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Sidste tilføjelse til sagen

Historien slutter ikke her. mobilsiden fulgte op på sagen. Allerede d. 4/12/2018 bragte vi nyt i sagen med en historie med fokus på Rapport: Apple ikke klar til 5G før 2020 – Den videre beretning kan læses her. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.