Afstemning: Årets Mobil 2019

Hvilken smartphone fortjener titlen som årets mobil 2019? Deltag i afstemningen i artiklen.

Afstemning: Årets Mobil 2019

Gør jer klar til årets største og vigtigste afstemning på Mobilsiden.dk: Mobilen der skal have titlen som Årets Mobil.

Ligesom sidste år har 2019 været et usædvanligt travlt år i mobilbranchen, hvor der er blevet lanceret et utal af gode mobiltelefoner. Samtidig er vores område blevet udvidet med endnu flere produktkategorier, fordi danskernes hjem nu skal være “forbundne”.

Selvom der kommer masser af nye relevante produkter, så er mobilen stadig det vigtigste produkt hos Mobilsiden.dk. I 2019 er mobilen blevet endnu bedre, men samtidig også dyrere. Det er i blandt mellemklassemobilerne vi ser den største fremgang, men det er ikke dem vi skal stemme om nu. I år har telefonerne igen fået større skærme, større batterier, hurtigere opladning, bedre og flere kameraer, og samtidig er de første foldbare mobiltelefoner blevet introduceret, som vi uden tvivl vil se masser af bud på næste år.

Læs også: Mobilsiden.dk med endnu mere af det gode i 2020

Vi har herunder listet årets mest populære og vildeste mobiltelefoner, og det er nu op til jer læsere at finde en vinder. Oplagte bud på “Årets Mobil 2019” er flagskibene fra landets største producenter: Apple iPhone 11-serien, Huawei P30 Pro, OnePlus 7T-serien, Samsungs Galaxy S10 eller Note10-serie, Sonys Xperia 1 eller måske outsideren Samsung Galaxy Fold.

Listen består af mobiltelefoner, der officielt sælges i Danmark. Senere kommer også “Årets Mellemklassemobil”.

Hvilken af årets mobiltelefoner synes du fortjener titlen? Stem herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...