Afstemning: Bruger du skærmbeskyttelse på mobilen?

Mobiltelefoner bliver dyrere og dyrere, så det er vigtigt at passe godt på dem. Passer du på skærmen med skærmbeskyttelse? Stem i artiklen.

Afstemning: Bruger du skærmbeskyttelse på mobilen?

Nu har vi netop skrevet om Samsung, der har besluttet at påmontere en skærmbeskyttelse på deres nyeste Galaxy S10-serie. Derfor tænkte vi det var oplagt at spørge jer læsere, om i bruger skærmbeskyttelse på jeres mobiltelefon.

I netop Galaxy S10 er det lidt specielt, da modellerne S10 og S10+ benytter en ny type fingeraftrykslæser, som ikke virker med alle slags skærmbeskyttelse. På denne måde sikrer Samsung, at folk ikke får en dårlig oplevelse når de køber skærmbeskyttelse til en ny S10.

Samsung Galaxy S10e, den billigeste S10-model, har ikke den nye ultralyds fingeraftrykslæser i skærmen, men får stadig skærmbeskyttelse med.

Læs også: iPhone XS Max til omkring 13.000 kroner sælger godt

Der findes et bredt udvalg af skærmbeskyttelse til smartphones og med stor variation i priserne. Men samtidig bliver mobiltelefoner hele tiden dyrere og et flagskib koster let 6.000 kroner, og let meget mere end det. Samtidig holder vi fast i vores mobiltelefoner i længere tid, så det er vigtigt at passe godt på dem.

Vi har allerede spurgt om i bruger cover på jeres mobil, hvor hele 75 procent svarede ja. Men bruger i også skærmbeskyttelse? Smid din stemme herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mere til fortællingen

Emnet taget i betragtning, gik det hurtigt med fortsættelsen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 15/1/2019 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en artikel omkring Spørgsmål og svar om eSIM – Sådan fungerer detKlik her for at læse artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..