Afstemning: Hvad er vigtigst, når du vælger mobilabonnement?

Mobildata, taletid, kundeservice, pris eller ingen binding? Mange ting kan afgøre, hvilket mobilabonnement man vælger. Hvad er vigtigst for dig? Afgiv dit svar i afstemningen.

Afstemning: Hvad er vigtigst, når du vælger mobilabonnement?

I Danmark er der rigtigt mange teleselskaber at vælge mellem. Og herhjemme er vi så heldige, at der er en sund konkurrence mellem teleselskaberne, så du får som regel rigtigt meget for pengene, når du køber et mobilabonnement.

Se også: Find billigste mobilabonnement til dine behov

Og netop når det kommer til at skulle vælge et mobilabonnement, er der rigtigt mange forskellige ting at forholde sig til. Teleselskaberne forsøger at friste med alt fra fri tale og fri SMS/MMS, 5G og roaming i udlandet til alverdens streamingtjenester og forskellige fordele. Andre lavprisselskaber satser benhårdt på at være billigst og give mest tale og data for pengene.

Men hvad er det vigtigste, når du vælger et nyt mobilabonnement?

Se også: Guides og tips til mobilabonnementer

I denne uge vil vi gerne vide, hvad du lægger vægt på, når du skal tegne et mobilabonnement. I afstemningen nedenfor kan du afgive op til seks svar:

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Fortsættelse af sagen

Der er udvikling i sagen. Siden vi bragte artiklen er der sket mere. Steen Jørgensen har holdt fast i temaet. Allerede d. 29/1/2021 gik redaktionen videre med historien Hvordan finder man det rigtige mobilabonnement og mobil? – Klik her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.