Afstemning: Hvilken del af mobilen halter efter?

Denne uges afstemning handler om hvilken del af mobiltelefoner, som allermest trænger til forbedring. Stem med i artiklen.

Afstemning: Hvilken del af mobilen halter efter?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mobiltelefonen har længe haft den samme form, men det betyder ikke udviklingen af den har stået stille. Byggekvaliteten bliver bedre, skærmene endnu skarpere, batterierne holder længere. Der bliver hele tiden udviklet nye ting, som fx fingeraftrykslæser i skærmene og omvendt trådløs opladning. Specielt i år har været i vild omgang, hvor også kameraerne er blevet endnu bedre. Næste år ser ud til at blive endnu vildere.

Der er ingen tvivl om at de nyere mobiltelefoner generelt er rigtig gode telefoner, men derfor er der stadig plads til forbedring. Det er ikke længe siden af batterierne ikke holdt længe, men det er klart blevet forbedret. Men er det godt nok? Og hvad halter mest efter i den moderne mobiltelefon?

Nu inviterer vi jer til at komme med jeres bud på det.

Mit personlige valg falder på softwaren, som i de fleste producenters tilfælde er udmærket. Der er stadig problemer med langsomme opdateringer, både sikkerhedsopdateringer og systemopdateringer. Derudover så er softwaren ikke optimalt tilpasset til enhåndsbetjening, hvilket ikke stemmer overens med den stigende skærmstørrelse. Det håber jeg producenterne har fokus på i 2019, og måske Samsung allerede får gjort noget ved det.

Hvad synes i trænger til at blive forbedret i mobiltelefonerne?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni