Afstemning: Hvilket af efterårets flagskibe ser du mest frem til?

Hvilket af disse flagskibe ser du mest frem til: iPhone 11 Pro, Huawei Mate 30 Pro eller OnePlus 7T? Deltag i afstemningen.

Afstemning: Hvilket af efterårets flagskibe ser du mest frem til?

Efteråret er snart over os og vi har i år været vidne til nogle af de bedste smartphones nogensinde. Heldigvis er det ikke slut endnu, for der er stadig spændende ting på vej, faktisk nogle af årets mest ventede.

Både Apple, Huawei og OnePlus mangler nemlig at præsentere det ypperste de skal præstere. Apple er på vej med iPhone 11 Pro, der bliver sluppet løs den 10. september, og Huawei er på vej med Mate 30 Pro, der vises frem den 19. september, og til sidst OnePlus der angiveligt lancerer OnePlus 7T Pro den 26. september – det er dog ikke officielt endnu.

Huaweis Mate 30 Pro kommer angiveligt til at se ud som på ovenstående billede. Ifølge rygterne får den nyt kameradesign, Kirin 990-chipsæt, 4500 mAh batteri og endnu hurtigere opladning. Den siges at komme uden Googles apps og tjenester, hvilket skyldes USAs handelsforbud. 

Apples næste flagskibsmobil får muligvis navnet iPhone 11 Pro Max. Den vil byde på et nyt A13-chipsæt, bedre Face ID, hurtigere opladning og et nyt tredobbelt kamera, som Apple angiveligt har haft stort fokus på.

OnePlus er også klar med endnu et flagskib i år, selvom det ikke er længe siden de lancerede den fremragende OnePlus 7 Pro. OnePlus 7T Pro, der ifølge rygterne lanceres sammen med OnePlus TV, får opgraderet til nyeste Snapdragon 855 Plus samt en højere opløsning på 90Hz-skærmen. Batteriet bliver en anelse større. Der kommer ifølge rygterne også en McLaren-udgave.

Apple iPhone 11
Konceptbillede af iPhone 11 Pro. Foto: bengeskin
OnePlus 7T Pro
Konceptbillede af OnePlus 7T Pro. Foto: OnLeaks

Hvilket af disse tre spændende flagskibe ser du mest frem til? Eller er der et helt andet af årets resterende flagskibe du ser mere frem til? Smid en stemme herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...