ASUS på vej med nyt Zenfone-flagskib uden notch

ASUS er nu endelig på vej med en afløser til sidste år Zenfone 5z. Zenfone 6 får notch-fri skærm og high-end specifikationer.

ASUS på vej med nyt Zenfone-flagskib uden notch

Det er over et halvt år siden vi sidst havde fingrene i en ASUS Zenfone, den gang Zenfone 5z. Men inden længe er ASUS klar med et flagskib, som blandt andet bringer en notch-fri skærm med sig. 

ASUS delte i går et billede på Twitter, hvor man kan se telefonens silhouette og den nærmest kantfri skærm. På billedet står der “Defy Ordinary”. Det er på billedet muligt at spotte højtaleren, men frontkameraet er gemt godt væk. Om ASUS har lavet en løsning ala OnePlus 7 Pro med et pop-up kamera er endnu ukendt, men det kunne også være et slider-design ligesom på Oppo Find X.

Zenfone 6 lanceres den 16. maj

Udover en skærm uden notch, så skulle Zenfone 6 have Snapdragon 855 ombord, 6GB RAM, 128GB lagerplads, 18W hurtigopladning og selvfølgelig Android 9 Pie. Den skulle også have et dobbelt kamera med en 48 megapixel primær sensor.

ASUS Zenfone 6 bliver lanceres i Valencia den 16. maj. Mobilsiden deltager i eventet og deler selvfølgelig alle nyheder med jer.

Læs også: Huawei er nu verdens andenstørste smartphoneproducent

Lækkede billeder af Zenfone 6

ASUS Zenfone 6
Foto: Slashleaks
ASUS Zenfone 6
Foto: Slashleaks