Billeder og specifikationer af ny Huawei lækket

Der er dukket billeder op af Huawei Mate 20 Lite i to farver.

Billeder og specifikationer af ny Huawei lækket

Det forventes at Huawei lancerer deres Mate 20-serie i efteråret, og nu er der lækket billeder af den første enhed i serien.

Læs også: Huawei tester Android Pie på fem modeller

Takket være Twitter-tipsteren Roland Quandt, kan vi nu se Huawei Mate 20 Lite i al sin herlighed. Det inkluderer både dualkamera, fingeraftrykslæser og den altid omdiskuterede notch. Derudover er der også lækket en masse detaljer om telefonens specifikationer.

Huawei Mato 20 Lite Gold
Huawei Mate 20 Lite i guld. Foto: Winfuture.de

Huawei Mate 20 Lite har et lodret kamerasetup på bagsiden, med en fingeraftrykslæser lige under de to linser og en LED blitz ved siden af. Selvom det er lidt anderledes fra Huaweis P20-serie, så er det næsten identisk med Mate 10-serien. Noget som Mate 10-serien ikke har, er den omdiskuterede notch. Det ser ud til at Huawei holder fast i den lille udskæring, i toppen af skærmen. Det kinesiske selskab har solgt flere telefoner med notch, end nogen anden producent, og de ser ikke ud til at stoppe endnu. I hvert fald viser billederne meget tydeligt, at skærmen har en forholdsvist stor udskæring i toppen. Det er nok nødvendigt med den store notch, da telefonen ser ud til at have et dobbelt frontkamera som ifølge de lækkede specifikationer, faktisk er en tand bedre en bagkameraet.

En sidste detalje ved designet er, at der ser ud til at være et 3.5 mm jackstick i bunden. Det tyder på, at ikke alle brugere har været lige store tilhængere af at rende rundt med en adapter i lommen. Hverken Mate 10 Pro eller P20 Pro har indbygget jackstick, så her vil Huawei angiveligt gå tilbage til tidligere setup, som muligvis kommer til at koste lidt på telefonens tykkelse.

Indtil videre er telefonen lækket i sort og guld, men med de farvevalg der er til P20-serien kan vi godt forvente nogle mere kreative muligheder ved lancering.

Læs også: Huawei lancerer P20 i den populære farve Twilight

En kraftig mellemklasse telefon.

I følge rygterne kommer Huawei Mate 20 Lite til at have en 2,2GHz octa-core processor, 6GB RAM og 64GB intern hukommelse. Skærmen er 6,3 tommer med notch og har en opløsning på 2,340 X 1,080 pixels. Indtil videre forlyder det at telefonen kommer med Android Oreo 8,1 fra fabrikken. Det kan selvfølgelig nå at ændre sig, især nu hvor Android Pie 9,0 er ved at rulle ud. Kameraet er en sjov størrelse på Huawei Mate 20 Lite. Både front- og bagkameraet er dualkameraer med 2 linser, hvoraf den ene er en dybdesensor. Frontkameraet ser dog ud til at være en lille smule bedre end bagkameraet, med et setup der hedder 24MP + 2MP på fronten og blot 20MP + 2MP på bagsiden. Til sidst forlyder det, at Huawei Mate 20 Lite får strøm fra et batteri på 3,650mAh.