Billeder og specifikationer af ny Moto G dukker op

Motorola er på vej med 3. generation af den anmelderroste og billige Moto G. Se billeder og specifikationer af smartphonen her.

Billeder og specifikationer af ny Moto G dukker op

3. generation af Motorola Moto G – smartphonen der satte standarden for mellemklassemobiler – er undervejs, men heller ikke Motorola kan holde sine kommende produkter bag lukkede døre.

Tre billeder og en video er dukket op i løbet af de sidste dage, der afslører ikke kun designet, men også specifikationerne på Motorolas næste bud på en smartphone i mellemklassen.

Læs også: Motorola Moto G (2nd): Mellemklasses budgetmobil [TEST]

I går dukkede den første video af telefonen op på YouTube, der viste en god håndfuld af billeder sammen med specifikationerne på telefonen. I dag er 3 billeder af telefonen uploadet til Google+.

Samlet vidner de om, at Motorola vælger at fortsætte ad samme spor som tidligere med et design og specifikationer, der ikke afviger gevaldigt fra det, du kender i forvejen.

På bagsiden er der dog lidt ændringer at spore. Kameraet, LED-blitzen og den lille, runde fordybning er nu forenet i en smal, grå linje, der bryder den sorte bagside med en fin kulfiber-lignende tekstur, som dog formentlig blot er plastik.

Læs også: Specifikationer på næste Moto X lækket

Fronthøjttalerne er bibeholdt, men om det denne gang både bliver top og bund, der kommer lyd ud af, eller kun den nederste som med den nuværende Moto G og X, vides endnu ikke.

Motorola Moto G (2015)

Specifikationer for Moto G (2015)

Videoen afslører også de fleste af specifikationerne for 2015-udgaven af Moto G, som ikke byder på mange flere nyheder end designet. Der er således stadig samme opløsning på 720 x 1080 pixels på en 5” skærm, mens der stadig sidder 1 GB RAM gemt indeni.

Læs også: Motorola: Ingen planer om tablets i år

Af intern lagerplads må du fortsat nøjes med små 8 GB, hvor en stor del af det optages af Android-systemet, der kører med den seneste version 5.1.1 Lollipop. Du kan stadig vælge at udvide med et microSD-kort, hvis det bliver for trængt med ledig plads.

Til gengæld er processoren nu udskiftet fra Snapdragon 400 til 410. Der er fortsat 4 kerner, men nu skruet lidt højere op til 1,4 GHz. I testprogrammet AnTuTu scorer denne 3. generation af Moto G cirka 23.350 point. Det er en lille forbedring fra sidste års Moto G, der scorer omkring 18.250 point.

Flere megapixels foran og bagpå

Mens der ikke er de store forbedringer i ydelsen, sker der til gengæld ting og sager på kamerafronten – præcis som Motorolas marketingchef, Adrienne Hayes, lovede på Twitter for to uger siden.

Læs også: Forårets bedste mobilkamera 2015 – Ultimativ kvalitet [AFSTEMNING]

Det betyder, at den nye Moto G får hele 13 MP bag på med dobbelt LED-blitz og 5 MP foran at gøre godt med, som giver potentiale for en langt bedre detaljegrad på billederne. Antallet af megapixels afgør selvfølgelig ikke kamerakvaliteten alene, men en af betingelserne for at få en god kvalitet er i hvert fald opfyldt med 2015-udgaven af Moto G.

4G indbygget fra begyndelsen

Sidste års Moto G kom uden den lynhurtige 4G-dataforbindelse, og derfor lancerede Motorola i marts måned i år en forbedret 4G-variant af samme telefon.

Den fremgangsmåde ser ud til at være droppet, og i stedet udstyrer Motorola den nye Moto G med 4G fra dag 1, så du kan nyde godt af de væsentligt hurtigere datahastigheder med en – formentlig – fortsat stadig prisvenlig smartphone.

Ukendt pris og lanceringsdato

De eneste oplysninger, der efterhånden mangler om den næste Moto G, er prisen og en dato for, hvornår den lander i butikshylderne.

Læs også: Hovsa! Lenovo-chef lækker Moto 360 smartur-afløser

Hvis man kigger tilbage på de to tidligere Moto G-smartphones, så blev de begge lanceret i henholdsvis november og september. Om Motorola fortsætter ad samme vej med årets udgave af smartphonen, må vise sig hen over den kommende tid.