Der bliver arbejdet på en OnePlus 7T Pro

OnePlus' administrerende direktør har afsløret, at de bliver arbejdet på en efterfølger til OnePlus 7 Pro, der vil blive lanceret senere i år.

Der bliver arbejdet på en OnePlus 7T Pro

Der blev tidligere i år sået tvivl ved endnu en OnePlus smartphone lancering i år, selvom de normalt står klar med en ny model inden årets udgang. Specielt med en spritny produktkategori mente flere, at producenten ville droppe T-modellen denne gang. Men ifølge udtalelser fra OnePlus administrerende direktør, Pete, Lau, så kommer der altså en 5G-udstyret model i årets sidste kvartal.

Læs også: OnePlus afslører logo og navn for kommende TV


Pete Lau har nemlig, i et interview med Financial Times, afsløret at der kommer endnu en model i år. Modsat OnePlus 7 Pro med 5G, der kun blev lanceret i udvalgte markedet, så kommer næste 5G-model ud globalt.

Ifølge GSMArena skal vi forvente en OnePlus 7T Pro med den overclockede Snapdragon 855 Plus. Derudover kommer der kun én model, altså ikke en 4G og en 5G, som vi ser flere andre producenter gøre. 

OnePlus arbejder hårdt på at stjæle markedsandele fra Huawei, Apple og Samsung. Der bliver udvidet og hyret større bemandind, og der bliver solgt flere OnePlus-telefoner end nogensinde før. 

“We believe with the development of 5G technology next year we can have an [even] better performance. With the upcoming 5G era approaching, we are going to invest more.”

Udtaler Pete Lau.

Designmæssigt skal vi nok ikke forvente nyt af vinter-modellen, men i stedet en opdatering af indmad.

Læs også: Samsung Galaxy Note10+ slår OnePlus 7 Pro i opladningstest

Sidste tilføjelse til historien

Historien lå ikke død så alt for længe. mobilsiden fortsatte historien. 14/8/2019 fulgte redaktionen op med artiklen om OnePlus afslører logo og navn for kommende TV – Artiklen kan læses her. Læs også seneste nyt om emnet ved at trykke her..