Det officielle Pokémon-kortspil er nu ude til Android

Nu kan du lege online Pokémon-træner på din Android-tablet eller -smartphone med den gratis, officielle Pokémon Trading Card Game-app.

Det officielle Pokémon-kortspil er nu ude til Android

Det er efterhånden ved at være rigtigt mange år siden Pokémon-kortene var det helt store hit verden over. De legendariske spillekort lever dog videre i den digitale verden, hvor appen Pokémon TCG Online blev lanceret til iOS tilbage i 2014.

Nu, to år senere, lancerer The Pokemon Company det verdenskendte kortspil til Android-platformen i form af en betatest, som du allerede nu kan blive en del af.

Læs også: Freemium-spil til mobilen boomer for tiden

Pokémon Trading Card Game Online er officielt kun lavet til tablets i første omgang, men Android Polices app-hjemmeside APK Mirror har en kopi af appen, som du kan hente og bruge på enhver Android-smartphone eller -tablet med version 4.0 eller nyere uden at være betatester.

Pokémon
Foto: Mobilsiden.dk

I Pokémon-spillet kan du spille med alle de samme Pokémon-, udviklings og trænerkort, som du kender fra de fysiske kort. Du har både mulighed for at spille en-mod-en online, samle kort og ikke mindst købe kort, hvis du skulle have lyst til at fortsætte det ofte noget bekostelige Pokémon-eventyr i den digitale verden.

Pokémon kan sagtens spilles gratis, hvis du ikke har lyst til at bruge penge, men spillet følger den samme model som mange andre populære spil, hvor du med køb i appen kan købe dig til bedre kort og nye bedrifter hurtigere.