EA vil udfordre Fortnite med Apex Legends til mobilen

Apex Legends har opnået hele 25 millioner spillere efter første uge. Nu vil EA også udfordre Fortnite på mobilen.

EA vil udfordre Fortnite med Apex Legends til mobilen

Apex Legends, en sikkert ukendt spiltitel for mange. Det er udviklet af Respawn Entertainment, der står bag bl.a. Titanfall og Titanfall 2 og det kommende Star Wars Jedi: Fallen Order. Respawn er ejet af Electronic Arts og sammen har de, uden nogen som helst markedsføring, udgivet Apex Legends. Det blev udgivet den 4. februar og har nu nærmest opnået kultstatus, hvor hele 25 millioner spillere har prøvet det efter den første uge.

Spillet bygger på den populære Battle Royale spiltype, men med en lidt anderledes tilgang end fx. Fortnite. I Apex Legends spiller man sammen i hold med 3 spillere i hver og teamwork er et must for at vinde.

Allerede efter 72 timer havde spillet 10 millioner spillere, på trods af ingen markedsføring overhovedet, men i stedet en masse positiv omtale fra spillere og content creators. Der er ingen tvivl om at Fortnite har fået seriøs konkurrence.

Apex Legends
Den store verden i Apex Legends hvor 60 spillere kæmper imod hinanden i 20 hold. Foto: EA

Det er derfor oplagt at bringe Apex Legends ind på den mobile platform, så EA også her kan udfordre Fortnite. Andrew Wilson, der er administrerende direktør for EA Games, har sat rygter i gang om en kommende mobilversion af spillet. 

EA har fornylig afholdt en konference, for primært at tale økonomi, hvor det blev nævnt at Apex Legends i fremtiden også ville komme til mobile enheder. Hvornår vides dog ikke, men vi følger selvfølgelig med i nyheder om spillet.

Kender du ikke allerede til spillet, så kan du se nærmere på det her:

Apex Legends tjener, ligesom Fortnite, penge på mikrotransaktioner for visuelle skins til våben og karakterer. Det er udelukkende visuelle forbedringer der kan tilkøbes og ikke fx bedre våben eller lignende.

Har du spillet Apex Legends? Håber du det kommer til mobilen?

Læs også: Fortnite kan nu spilles på alle Android telefoner