Er du studerende? Få 10 % studierabat på OnePlus 5

Der er penge at spare, hvis du som studerende overvejer at købe OnePlus 5. Nu kan du nemlig få 10 % studierabat på OnePlus 5 i blandt andet Danmark.

Er du studerende? Få 10 % studierabat på OnePlus 5

Med OnePlus 5 får du i forvejen smæk for skillingen med priser, der ligger et godt stykke under de fleste konkurrenters topmodeller. Nu lancerer producenten et nyt tiltag, der skærer 10 % af prisen – men kun hvis du er studerende. Det skriver OnePlus på dets hjemmeside.

Der er tale om en ordning søsat i samarbejde med tjenesten StudentBeans, som verificerer studerende og udsteder rabatkoder. Alt du skal gøre for at få de 10 % i rabat er at gå ind på OnePlus’ nye side her, hvor du enten skal oprette en ny StudentBeans-konto eller logge ind med en eksisterende.

Læs også: Få Apple Music til halv pris som studerende i Danmark

Under oprettelsen skal du vælge land og uddannelsessted. Hvis din institution ikke står på listen, kan du selv skrive det og trykke videre. Herefter skal du vælge uddannelsens slutår og angive din e-mailadresse fra uddannelsesinstitutionen. Når du har gennemført disse trin, vil du modtage en e-mail fra StudentBeans, hvor du skal klikke på et link for at bekræfte, at du rent faktisk har adgang til e-mailadressen og dermed er studerende.

OnePlus studierabat
Foto: OnePlus

Nu er du færdig med StuentBeans, og du kan derfor vende tilbage til OnePlus’ side, hvor du kan logge ind med StudentBeans, hvis du ikke allerede er det. Som det sidste trin skal du nu gøre krav på studierabatten ved at klikke på den store, røde knap kaldet ’Claim your 10 % student discount’ som vist på billedet ovenover.

Læs også: Fem apps, der kan spare studerende penge [TIP]

Det eneste du nu skal gøre, er at tilføje de ønskede produkter i indkøbskurven, og så kan du ude i højre side under ordreoversigten se din studierabat, som du kan aktivere ved at sætte flueben i den. Straks trækkes 10 % af ordrens beløb fra. Det er altså ikke kun OnePlus 5, du får rabat på, men hele din ordre. OnePlus har dog begrænset rabatkoden til kun at virke med én smartphone per ordre. Du kan desuden kun benytte én studierabat per år på OnePlus’ hjemmeside.

Dette koster OnePlus 5 med studierabat

Med den nye studierabat har topmodellen OnePlus 5 altså en endnu mere overkommelig pris. OnePlus 5 med 6 GB RAM og 64 GB lagerplads bliver 379 kroner billigere, mens modellen med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads falder 429 kroner i pris. Med studierabat koster de to udgaver altså henholdsvis 3.419 og 3.869 kroner.

Er du studerende og vil have studierabatter til andre produkter? Så kan du blandt andet tage et kig på ISIC og Studiz, hvor du kan få studierabat på produkter fra blandt andet Apple, Lenovo og Microsoft, men også hos forhandlere såsom CDON.