Fars dag konkurrence: Vind smarte termostater fra Tado

Nu kan du blive den heldige vinder af et lækkert sæt Tado Smart radiatortermostater. Deltag i konkurrencen i artiklen.

Fars dag konkurrence: Vind smarte termostater fra Tado

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Fars dag skal selvfølgelig fejres og hvilken bedre måde end med en konkurrence, hvor præmien er lækre gadgets til hjemmet. Sammen med tado stiller Mobilsiden et starter-kit med tado Smart radiatortermostat V3+ og ekstra termostater på højkant.

Den samlede præmie består af:

  • tado V3+ Smart Thermostat Starter Kit
  • To ekstra tado smart termostater
  • Fri adgang til tado Auto-Assist

I alt tre smarte termostater til hjemmet, som du kan blive den heldige vinder af. Mobilsiden har tidligere testet termostaterne fra tado og vi var, mildt sagt, meget imponerede. Med tado’s brugervenlige app og de smarte termostater er det ikke kun varmeregningen, der bliver mindre, men også tiden man bruger på at rende og holde styr på varmen i hjemmet. Er vinduet åbent, så slår tado radiatortermostaten automatisk fra. Har alle forladt hjemmet, så slukkes der automatisk for varmen. Har du været på ferie og er på vej hjem til en kold lejlighed? Med tado’s smarte termostater kan hjemmet været opvarmet inden i kommer hjem.

tado understøtter Google Assistent, Amazon Alexa og Apple HomeKit, så du kan skrue op for varmen, uden at skulle forlade sofaen.

Med tado-appen kan du altid følge med indeklimaet, og den hjælper endda med til at opnå sundere luft i hjemmet. Appen giver dig indblik i klimaet i dit hjem og du får samtidig konkrete råd om, hvordan du opnår større komfort og forebygger fx svamp, der kan påvirke din sundhed. tado appen vil, i tilfælde af at luftforureningen er højere i myldretiden, eller pollenkoncentrationen er særlig høj i dit område, vejlede dig om, hvordan du bedst kan komme omkring disse udfordringer og fx åbne vinduet på et andet tidspunkt, end du plejer.

Test af tado Smart radiatortermostat V3+

Du skal blot svare på dette spørgsmål og så er du med i konkurrencen:

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Vinderen bliver udtrukket 12. juni

Alle rigtige svar er med i lodtrækningen om at vinde sættet fra tado. Du må kun svare én gang.

Mobilsiden.dk trækker lod blandt svarene onsdag den 12. juni klokken 13.00. Vinderen vil få direkte besked. Svarer den kontaktede vinder ikke retur inden for 10 dage, trækker vi en ny vinder.

Du kan læse meget mere om tado’s smarte termostater her.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Vinderen er fundet!

Vinderen af det lækre udstyr fra Tado blev Anders fra Søndersø.

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni