Her er OnePlus 7T Pro og 7T Pro McLaren Edition

OnePlus løfter i dag sløret for flagskibet OnePlus 7T Pro og McLaren Edition specialudgaven.

Her er OnePlus 7T Pro og 7T Pro McLaren Edition

OnePlus kan i dag løfte sløret for OnePlus 7T Pro og OnePlus 7T McLaren Edition. De to nye flagskibe fuldender OnePlus 7T-serien, der repræsenterer det ypperste inden for smartphoneteknologi. 7T Pro i McLaren Edition med 12 GB RAM og 256 GB UFS 3.0 lagringsplads.

“De nye flagskibstelefoner, vi viste frem i dag, er et bevis på, at OnePlus konstant er på jagt efter den ultimative brugeroplevelse,”

Siger Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus, om de nye telefoner.

Sammen med OnePlus 7T Pro-modellerne bliver OnePlus 7T også sat til salg i Danmark. Vores test af denne finder du her.

OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro i den nye blå farve. Foto: Mobilsiden.dk

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at kunne levere en lynhurtig brugeroplevelse som aldrig før.

90Hz Fluid Display
Med forgængeren, OnePlus 7 Pro, introducerede OnePlus sin 90Hz Fluid Display-skærm, og den banebrydende skærm vender tilbage med OnePlus 7 Pro. Uanset om man surfer på nettet eller bladrer gennem billeder, sørger den superhurtige kant-til-kant-skærm for, at brugeren altid får den bedste oplevelse.

Med en QHD+ opløsning på 3120×1440 og 516 PPI på blødt, kurvet glas får brugerne en fantastisk skarp, responsiv og indlevende skærmoplevelse på OnePlus 7T Pro.

Tredobbelt kamerasystem
Med et kraftfuldt tredobbelt kamerasystem har brugerne næsten et komplet fotostudie med på farten. OnePlus’ kendte kamerasoftware, UltraShot, er blevet forbedret, så det nu er muligt at få det bedste ud af både solnedgange, bjerglandskaber og mørke aftener.
OnePlus har tilføjet en ny makro-indstilling, så fotografer med OnePlus kan komme helt tæt på motivet. Samtidig introducerer OnePlus en hybrid-billedstabilisering, som kombinerer optisk og elektronisk billedstabilisering, hvilket giver skarpere og mere flydende videooptagelser.

Lynhurtig oplevelse med Qualcomm Snapdragon 855 Plus
Intet flagskib fra OnePlus er komplet uden forbedret ydeevne og opladning. Med den nye Qualcomm Snapdragon 855 Plus-processor har OnePlus 7T Pro 15 pct. hurtigere grafikgengivelse og højere processorhastighed, og sammen med lynhurtig UFS 3.0-lagerplads giver det en oplevelse, der er hurtigere end nogensinde før.

OnePlus’ seneste skudt på stammen inden for hurtig opladning hedder Warp Charge 30T og giver 23 pct. hurtigere opladning samt mulighed for at oplade batteriet til 68 pct. på blot 30 min. Derudover muliggør den nye Warp Charge-teknologi, at telefonen forbliver afkølet under hurtigladning – selv når der spilles krævende spil samtidig.

OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro McLaren Edition med 12GB RAM. Foto: Mobilsiden.dk

OnePlus 7T McLaren Edition

OnePlus 7T McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design og er en hyldest til den legendariske bilproducents evige jagt på innovation.

“Vi er enormt glade for igen at arbejde sammen med McLaren og bruge det ikoniske bilmærke som inspiration til dette utrolige stykke ingeniørkunst. Denne limited edition-smartphone er en hyldest til begge brands’ jagt på det ypperste, og resultatet er den bedst mulige smartphoneoplevelse,”

fortæller Pete Lau.

Unikt design inspireret af McLaren-bilerne
Inspireret af McLarens enestående tilgang til design er OnePlus 7T Pro McLaren Edition en kombination af kraft og skønhed. Den ikoniske papaya-orange farve ses diskret på OnePlus 7T Pro McLaren Edition som en hyldest til McLaren Racing, og de velkendte farver ses da også på McLarens nuværende Formel 1-racere.

Coveret på OnePlus 7T Pro McLaren Edition er nøje designet med Alcantara, et sammensat stofmateriale, der resulterer i en blød, subtil følelse i hånden, og som sikrer stor holdbarhed og et fantastisk greb. Blandt McLaren-fans over hele verden er Alcantara kendt for sin exceptionelle følelse af kraft og luksus.

Skræddersyet McLaren-software
McLarens ikoniske visuelle udtryk kommer til live med eksklusive animationer, temaer og baggrunde. Ved låst skærm ses et minimalistisk ur, der er inspireret af McLarens tidløse instrumentbræt. Og ved notifikationer lyser skærmens kurvede kanter op i et blødt papaya-orange skær. Derudover er der unikke ikoner, der kun er tilgængelige på OnePlus 7T Pro McLaren Edition.

Lynhurtig ydelse
Med 256 GB UFS 3.0-lagerplads og 12 GB LPDDR4X RAM parrer OnePlus 7T Pro McLaren Edition flagskib-hardware med raffineret software til en lynhurtig ydeevne, som var det en racerbil. OnePlus 7T Pro McLaren Edition byder også på den seneste Qualcomm Snapdragon 855 Plus Mobile Platform, så det er muligt at gemme de vigtigste apps, billeder og musik.

OxygenOS 10.0

OnePlus 7T-serien kommer med OxygenOS 10.0, OnePlus’ seneste operativsystem, der er baseret på Android 10. OxygenOS er bygget til at gøre hvert enkelt swipe, scroll og tryk fantastisk og hurtigt.

Nye OxygenOS 10-funktioner inkluderer bl.a.:

  • Horizon Light: Der er nu fire Horizon Light-farver at vælge imellem på OnePlus 7T Pro.
  • Tilpasning: Nye tilpasningsmuligheder som fx baggrunde, urtyper og Horizon Light er nu at finde et sted.
  • Skift apps ved landskabsvisning: Skift mellem apps, mens en video kører i horisontal visning, uden at du skal gå tilbage til portrætvisning.
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Foto: OnePlus