Huawei inviterer til Honor-event den 15. maj

Sæt kryds i kalenderen ud for tirsdag den 15. maj, hvor Huawei holder en event i London - formentlig for at præsentere den kommende Honor 10.

Huawei inviterer til Honor-event den 15. maj

Det er ikke mere end en uges tid siden, at Huawei holdt en stor event i Paris for at løfte sløret for topmodellerne P20 og P20 Pro, og i går blev den prisvenlige P20 Lite så officielt lanceret. Snart kommer turen til endnu en Huawei-mobil – denne gang under det Huawei-ejede brand Honor.

Læs også: Huawei P20 Pro med 40MP monsterkamera slippes løs

Huawei har nemlig udsendt en invitation til en event, der finder sted tirsdag den 15. maj i London – det vil sige om lidt over en måned. Invitationen er udsendt på e-mail til flere udenlandske medier, heriblandt Digital Trends.

I invitationen ses titlen ”Beauty in AI”, hvilket indikerer, at vi får endnu en smartphone fra Huawei at se, hvor der anvendes kunstig intelligens i f.eks. kameraet og rundt omkring i brugerfladen. Den eneste processor fra Huawei, der har sin egen NPU (Neural Processing Unit), er HiSilicon Kirin 970-processoren, som er at finde i P10-, Mate 10- og P20-serien.

Formentlig en ny Honor 10

Det indikerer, at vi får en ny Honor 10 at se ved den kommende event. For en måned siden afslørede hjemmesiden IT-Home nemlig priser og specifikationer for Huaweis 2018-lineup, som inkluderer de netop præsenterede P20-modeller. Også en Mate 20 og en ny Honor 10 er at finde.

Læs også: Huawei Mate RS Porsche Design: Første mobil med 512 GB lager

Ifølge oplysningerne vil Honor 10 byde på en 5,7” stor skærm, hvilket er noget større end de 5,15” i Honor 9. Der vil fortsat være en Full HD-skærm – eventuelt i det ekstra aflange 19:9-format som de seneste andre Huawei-smartphones. Processoren vil være den førnævnte Kirin 970 med AI-egenskaber. Den vil komme i tre forskellige varianter: 4 GB RAM + 64 GB lagerplads, 6 GB RAM + 64 GB lagerplads og 6 GB RAM og 128 GB lagerplads.

Prisen ser ud til at være uændret. Det vil sige fra 2.299 kinesiske yuan, eller hvad der i Danmark svarer til 3.999 kroner.

Det er endnu uvist, hvornår på dagen Huaweis Honor-event finder sted, men Mobilsiden dækker naturligvis nyhederne derfra.