Huawei vil give kunderne brugervenlighed

Brugerfladen Emotion UI fra Huawei er skabt for, at give større brugervenlighed og for brugerne kan personliggøre deres mobil.

Huawei vil give kunderne brugervenlighed

Huawei præsenterede deres brugerflade Emotion UI på IFA-messen i august måned 2012, men det betød ikke, at de ikke også under årets Mobile World Congress snakkede om den.

 – Se Emotions – Huaweis nye brugerflade

Med Emotion UI har Huawei gjort store ændringer i Android, som vi kender det. Der er eksempelvis ikke et ikon til ”programmer”, som man er vant til.

Startskærmene på blandt andet Ascend P2 viser almindelige program-ikoner og widgets ved siden af hinanden. Sådan sås det også på Ascend Mate og Ascend D2.

 – CES: Ascend D2 og Ascend Mate – to topmodeller fra Huawei

Under præsentationen af Ascend P2 fortalte Huawei’s Richard You, at han synes Android er rodet og kan være indviklet at bruge. Derfor kigger Huawei også på hvad de kan gøre for, at det bliver mere brugervenligt.

Du kan vælge mellem et hav af temaer, så du får telefonen til at få det udtryk du ønsker. Hvad enten det er farverigt eller enkelt.

Videre nyt om Huawei

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. Allerede d. 24/2/2013 publicerede vi en opfølgning med en artikel der omhandler Huawei Ascend P2 er bedre end alle andre – og iPhone og Samsung – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Tjek også seneste nyt om temaet her.